iOS 17 son güncellemesi olacak, yani 1 yıl falan kaldı güncelleme desteğinin bitmesine, ama güvenlik güncelleştirmeleriyle beraber en az 3-4 yıl daha güncelleme alacak.
Olabilir, ama güvenlik güncellemeleri değil, iOS 17 geldiğinde yaparsanız yavaşlayabilir, iOS 16.4.1 gibi ara ve ufak güncelleştirmeler telefonu yavaşlatmaz.
Olabilir, ama güvenlik güncellemeleri değil, iOS 17 geldiğinde yaparsanız yavaşlayabilir, iOS 16.4.1 gibi ara ve ufak güncelleştirmeler telefonu yavaşlatmaz.
Cihaz günümüzdeki uygulamaları rahatlıkla açar, kasma donma vs. olmaz diyorsanız bu yaz bu telefonu alacağız. Birde batarya performansı bir günü çıkarmaya yeter mi? iPhone'ların batarya mAh değeri bana çok düşük geliyor.
Cihaz günümüzdeki uygulamaları rahatlıkla açar, kasma donma vs. olmaz diyorsanız bu yaz bu telefonu alacağız. Bir de batarya performansı bir günü çıkarmaya yeter mi? IPhone'ların batarya mAh değeri bana çok düşük geliyor.
Hocam, iPhone X bakacaktık fakat Kronik sorunları olduğunu gördük. Bir de malum türkiye şartları her şey fazla pahalı. Bu nedenle XS alacağız. Tabii eğer ürünü hatasız ve eksiksiz bulabilirsek.
Hocam, iPhone X bakacaktık fakat Kronik sorunları olduğunu gördük. Bir de malum Türkiye şartları her şey fazla pahalı. Bu nedenle XS alacağız. Tabii eğer ürünü hatasız ve eksiksiz bulabilirsek.
Doğru bir karar vermişsiniz hocam, hayırlı olsun şimdiden, eğer kafanıza takılan bir soru olursa bu konuya, ya da yeni bir konu açıp beni etiketlerseniz yardımcı olabilirim/olabiliriz.
Doğru bir karar vermişsiniz hocam, hayırlı olsun şimdiden, eğer kafanıza takılan bir soru olursa bu konuya, ya da yeni bir konu açıp beni etiketlerseniz yardımcı olabilirim/olabiliriz.
Sağolun hocam. Az önce iyileri 9k üstünde bulunur demiştiniz. Bu cihazı hatasız/eksiksiz/kusursuz bir şekilde 10k civarı bulabilir miyiz? Çünkü internette 1 haftadır araştırıyorum ama her yerde 2.el 11.500 TL civarında olduğunu görüyorum. Cihazı internetten almayacağız bu arada. Sadece fiyatlarına bakıyorum.
Sağ olun hocam. Az önce iyileri 9K üstünde bulunur demiştiniz. Bu cihazı hatasız/eksiksiz/kusursuz bir şekilde 10k civarı bulabilir miyiz? Çünkü internette 1 haftadır araştırıyorum ama her yerde 2.el 11.500 TL civarında olduğunu görüyorum. Cihazı internetten almayacağız bu arada. Sadece fiyatlarına bakıyorum.