iPhone XS alınır mı?

Biraz değişiklik oldu ve Teknosa'dan yenilenmiş iPhone 11 almaya karar verdim pili en az 95 oluyor dendi fiyatı 14000 ne diyosunuz?

Hbbilişim'den birkaç kere aldım sorunsuzdu hepsi. Teknosa'dan hiç almadım. Nasıl topluyorlar nasıl malzemeler kullanıyorlar bilmiyorum.

iPhone XS max kullanan biri olarak, sosyal medya için işinizi görür ama şarjı rezalet, kamerası rezalet (aslında ilk başta kamerası iyi ama sonradan o kadar kolay eskiyen bir telefon ki gitgide kamera kalitesi düşüyor) kısaca önermem illa Iphone alacaksanız bütçe yükseltip 11 alın.

Evet şu anda Teknosa'dan 14000 bin TL'ye yenilenmiş 11 almayı düşünüyorum.

14 bin TL'ye asla alınmaz o fiyata iPhone 11 bulabilirsiniz ya da yurt dışı 12 Pro alabilirsiniz.

Biraz değişiklik oldu ve Teknosa'dan yenilenmiş iPhone 11 almaya karar verdim pili en az 95 oluyor dendi fiyatı 14000 ne diyosunuz?

Yenilenmiş almayın parçaları yan sanayi elinizde patlar hocam.

Sosyal medyada gezinme, web sitelerinde gezinmede telefon kaç saati çıkarıyor?

14 bin TL'ye asla alınmaz o fiyata iPhone 11 bulabilirsiniz ya da yurt dışı 12 Pro alabilirsiniz.

Yenilenmiş almayın parçaları yan sanayi elinizde patlar hocam.

Teknosa'dan yenilenmiş nasıl yan sanayi olabilir Teknosa bu sonuçta öyleyse bile kaliteli olması gerekmezmi ve de sadece 1 sene kullanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…