GSFBJK Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 696 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri iPhone 16 pro,airpods pro 3. Nesil,iPad pro m4 PC: MSI KATANA 17 B13VFK-1018TR Core I9-13900H, 32GB RAM, RTX4060 GDDR6 8GB, 1TB SSD, Windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2024 #21 EymenTur dedi: Teknosa'dan yenilenmiş nasıl yan sanayi olabilir Teknosa bu sonuçta öyleyse bile kaliteli olması gerekmezmi ve de sadece 1 sene kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Yenilenmiş hocam sonuçta yapan Teknosa değil Teknosa satıcı sadece yenilenmiş cihazlarda yan sanayi parçalar kullanılıyor 1 sene kullanacaksınız yani siz bilirsiniz ben olsam almazdım.
EymenTur dedi: Teknosa'dan yenilenmiş nasıl yan sanayi olabilir Teknosa bu sonuçta öyleyse bile kaliteli olması gerekmezmi ve de sadece 1 sene kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Yenilenmiş hocam sonuçta yapan Teknosa değil Teknosa satıcı sadece yenilenmiş cihazlarda yan sanayi parçalar kullanılıyor 1 sene kullanacaksınız yani siz bilirsiniz ben olsam almazdım.
M Merfrak Decipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 1.480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #22 XS Max alın bari. 11'den daha iyi bir cihaz.