Bütçeyi arttır 11 al.Sadece bataryasi değişmiş XS alınır mı? 9 10 bin TL bandına.
Hocam 11 fazla ısınıyor diyorlar ve de ekrani daha kaliteli diye cezbediyor xs.Temiz 11 Bulursun bence 2-3k daha koysan üzerine.
Fazla ısınıyor mu.Bütçeyi arttır 11 al.
Tüm iPhone'lar yazın ısınıyor normal bir durum bu. Bende 16 Pro var o da ısınıyor. Daha eski bir model seni cezbediyorsa senin kararın bir şey diyemem. Fakat üst model parasına eski model alacağını da unutma.Hocam 11 fazla ısınıyor diyorlar ve de ekrani daha kaliteli diye cezbediyor xs.
Eski model fakat 11 720 p ekran xs 1080p cok farkediyor ne kadar 1 nesil eskide olsa.Tüm iPhone'lar yazın ısınıyor normal bir durum bu. Bende 16 Pro var o da ısınıyor. Daha eski bir model seni cezbediyorsa senin kararın bir şey diyemem. Fakat üst model parasına eski model alacağını da unutma.
Fazla isinma durumu var mi hocam hic oyun oynuyor musunuz?Alınır. Xs kullanıyorum hiçbir sorun yok. 11 alma Xs ten hiçbir artısı yok.
Oyun oynamıyorum ısınma durumu var ama sanırım bataryadan dolayı oluyor diye düşünüyorum. Benim batarya baya bitik telefon kapanıyor bazen pil sağlığı %75 şuan.Eski model fakat 11 720 p ekran xs 1080p cok farkediyor ne kadar 1 nesil eskide olsa.
Fazla isinma durumu var mi hocam hic oyun oynuyor musunuz?
Hocam telefonumu çaldırdığım için yeni bir telefon alacaktım. Ancak fiyatlardan dolayı taksitli almam gerekiyor. Bu yüzden yenilenmiş iPhone XS almaya karar verdim. Kronik sorunları var mı? Nasıl telefon?Alınır. Xs kullanıyorum hiçbir sorun yok. 11 alma Xs ten hiçbir artısı yok.
Yan sanayi batarya miydi sizin ki?Oyun oynamıyorum ısınma durumu var ama sanırım bataryadan dolayı oluyor diye düşünüyorum. Benim batarya baya bitik telefon kapanıyor bazen pil sağlığı %75 şuan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.