iPhone XS alınır mı?

Bütçe
10 bin

Rapidly

Hectopat
Sadece bataryasi değişmiş XS alınır mı? 9 10 bin TL bandına.

Hocam 11 fazla ısınıyor diyorlar ve de ekrani daha kaliteli diye cezbediyor xs.
Tüm iPhone'lar yazın ısınıyor normal bir durum bu. Bende 16 Pro var o da ısınıyor. Daha eski bir model seni cezbediyorsa senin kararın bir şey diyemem. Fakat üst model parasına eski model alacağını da unutma.

Alınır. Xs kullanıyorum hiçbir sorun yok. 11 alma Xs ten hiçbir artısı yok.

Eski model fakat 11 720 p ekran xs 1080p cok farkediyor ne kadar 1 nesil eskide olsa.

Fazla isinma durumu var mi hocam hic oyun oynuyor musunuz?

Eski model fakat 11 720 p ekran xs 1080p cok farkediyor ne kadar 1 nesil eskide olsa.

Fazla isinma durumu var mi hocam hic oyun oynuyor musunuz?
Oyun oynamıyorum ısınma durumu var ama sanırım bataryadan dolayı oluyor diye düşünüyorum. Benim batarya baya bitik telefon kapanıyor bazen pil sağlığı %75 şuan.

Hocam telefonumu çaldırdığım için yeni bir telefon alacaktım. Ancak fiyatlardan dolayı taksitli almam gerekiyor. Bu yüzden yenilenmiş iPhone XS almaya karar verdim. Kronik sorunları var mı? Nasıl telefon?

Oyun oynamıyorum ısınma durumu var ama sanırım bataryadan dolayı oluyor diye düşünüyorum. Benim batarya baya bitik telefon kapanıyor bazen pil sağlığı %75 şuan.
Yan sanayi batarya miydi sizin ki?
Alirsam ben de yan sanayi takarım performansi iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…