T Tama13Ruby Femtopat Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #1 Merhaba arkadaşlar telefonum XS batarya %20'ye düştüğünde kendiliğinden kapanıyor ve kapanmadan önce kasma ve donma yapıyor. Bunun için bataryasını değiştireceğim. Önereceğiniz güçlü bir batarya var mıdır? Uzun süre kullanmak istiyorum.
Merhaba arkadaşlar telefonum XS batarya %20'ye düştüğünde kendiliğinden kapanıyor ve kapanmadan önce kasma ve donma yapıyor. Bunun için bataryasını değiştireceğim. Önereceğiniz güçlü bir batarya var mıdır? Uzun süre kullanmak istiyorum.
theyavuz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 515 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #2 Deji alabilirsin.
T Tama13Ruby Femtopat Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #3 theyavuz dedi: Deji alabilirsin. Genişletmek için tıkla... dejiyi düşünmüyorum başka önereceğin var mı?
theyavuz dedi: Deji alabilirsin. Genişletmek için tıkla... dejiyi düşünmüyorum başka önereceğin var mı?
theyavuz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 515 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #4 Tama13Ruby dedi: dejiyi düşünmüyorum başka önereceğin var mı? Genişletmek için tıkla... Rova olabilir
Tama13Ruby dedi: dejiyi düşünmüyorum başka önereceğin var mı? Genişletmek için tıkla... Rova olabilir