iPhone XS çok ısınıyor

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben internette vs. çok araştırdım bu konuyu. Apple sadece batarya yüzünden ve yoğun kullandımda ısınacağından bahsediyor. Cihazımın pili rova marka, uzun süre gidiyor lakin pilde öyle ısınma olmuyor. İçini de açtım anakart ısınıyor. Bu konuda yapabileceğim bir şey var mı? Çünkü ısınma yüzünden cihazımın performansı oldukça düşüyor.

Son düzenleme:
Yaz aylarının etkisiyle ısınması normal bir durum. Fakat yine de içinize sinmiyorsa, Apple destek uygulamasından yardım alabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar. Ben internette vs. çok araştırdım bu konuyu. Apple sadece batarya yüzünden ve yoğun kullandım da ısınacağından bahsediyor. Cihazımın pili rova marka, uzun süre gidiyor lakin pilde öyle ısınma olmuyor. İçini de açtım anakart ısınıyor. Bu konuda yapabileceğim bir şey var mı? Çünkü ısınma yüzünden cihazımın performansı oldukça düşüyor.

Anlattıklarınla yola çıkarak senin yapabileceğin bir şey yok. Öncelikle şunu söyleyeyim rova bataryalar kalitesiz bataryalar. Gün içerisinde şarjın iyi gidebilir ancak birçok defa cihaza zarar verdiğini gördüm. Anakart ısınmasında teknisyenler UV ışığı kullanarak ısınmanın yerini bulurlar ve buna göre işlem yaparlar. Elinde varsa sende bakabilirsin tabii ki, sonrasında da parçanın ne olduğunu internetten bulup yaptırtabilirsin.

Isınma hangi kullanım senaryosunda gerçekleşiyor? Evde serin bir noktadayken mi? dışarda güneşin altındayken mi?
Tabii havaların ısınmasıyla bu durum arttı. Evde klimasız 15-25 derecelik ortamda ısınıyor. Normal serin havalarda da ısınıyordu ama performans çok etkilenmiyordu. Kısacası her türlü ısınıyor bu cihaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı