maraushi Kilopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.753 Makaleler 19 Çözümler 28 6 Şubat 2024 #1 Eve geldiğimizde cihaz çalışmıyordu bazen rastgele yerlere dokunuyor, tuşlarla yeniden başlattım sorun çözülmedi ne yapmalıyım?
Eve geldiğimizde cihaz çalışmıyordu bazen rastgele yerlere dokunuyor, tuşlarla yeniden başlattım sorun çözülmedi ne yapmalıyım?
Xenshi Decapat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2024 #2 Hocam komple kapatın telefonu 5-10 dakika beklemeyi deneyin.
Mr_Emir Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 597 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #4 maraushi dedi: Eve geldiğimizde cihaz çalışmıyordu bazen rastgele yerlere dokunuyor, tuşlarla yeniden başlattım sorun çözülmedi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hafızanızı kontrol edin dolunca iphoneler kafayı yiyor şarjı full doldurun yeniden başlatın çözülür
maraushi dedi: Eve geldiğimizde cihaz çalışmıyordu bazen rastgele yerlere dokunuyor, tuşlarla yeniden başlattım sorun çözülmedi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hafızanızı kontrol edin dolunca iphoneler kafayı yiyor şarjı full doldurun yeniden başlatın çözülür
maraushi Kilopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.753 Makaleler 19 Çözümler 28 6 Şubat 2024 #5 Mr_Emir dedi: Hafızanızı kontrol edin dolunca IPhone'ler kafayı yiyor şarjı Full doldurun yeniden başlatın çözülür. Genişletmek için tıkla... Hafıza dolu ama dokinmatik olmadan boşaltamam. aspenaX dedi: Darbe aldı mı? Genişletmek için tıkla... Evet ama olaydan çok önce oldu. Xenshi dedi: Hocam komple kapatın telefonu 5-10 dakika beklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı maalesef.
Mr_Emir dedi: Hafızanızı kontrol edin dolunca IPhone'ler kafayı yiyor şarjı Full doldurun yeniden başlatın çözülür. Genişletmek için tıkla... Hafıza dolu ama dokinmatik olmadan boşaltamam. aspenaX dedi: Darbe aldı mı? Genişletmek için tıkla... Evet ama olaydan çok önce oldu. Xenshi dedi: Hocam komple kapatın telefonu 5-10 dakika beklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı maalesef.
aspenaX Hectopat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 1.115 Çözümler 33 6 Şubat 2024 #6 maraushi dedi: Evet ama olaydan çok önce oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam dokunmatik problemi hafızadan dolayı olmaz telefonu kapatıp açınca belki düzelir düzelmez ise fiziksel hasar vardır.
maraushi dedi: Evet ama olaydan çok önce oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam dokunmatik problemi hafızadan dolayı olmaz telefonu kapatıp açınca belki düzelir düzelmez ise fiziksel hasar vardır.
Mr_Emir Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 597 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #7 aspenaX dedi: Hocam dokunmatik problemi hafızadan dolayı olmaz telefonu kapatıp açınca belki düzelir düzelmez ise fiziksel hasar vardır. Genişletmek için tıkla... iPad 10.nesil var hocam bende hafızasını doldurmuştum böyle sorun olmuştu bende boşaltınca düzeldi
aspenaX dedi: Hocam dokunmatik problemi hafızadan dolayı olmaz telefonu kapatıp açınca belki düzelir düzelmez ise fiziksel hasar vardır. Genişletmek için tıkla... iPad 10.nesil var hocam bende hafızasını doldurmuştum böyle sorun olmuştu bende boşaltınca düzeldi
aspenaX Hectopat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 1.115 Çözümler 33 6 Şubat 2024 #8 Mr_Emir dedi: iPad 10.nesil var hocam bende hafızasını doldurmuştum böyle sorun olmuştu bende boşaltınca düzeldi Genişletmek için tıkla... Elektronik cihaz sonuçta ama ikisi aşırı alakasız. Dokunmatik biraz bile çalışıyorsa uygulama falan silmeyi deneyin o zaman hocam.
Mr_Emir dedi: iPad 10.nesil var hocam bende hafızasını doldurmuştum böyle sorun olmuştu bende boşaltınca düzeldi Genişletmek için tıkla... Elektronik cihaz sonuçta ama ikisi aşırı alakasız. Dokunmatik biraz bile çalışıyorsa uygulama falan silmeyi deneyin o zaman hocam.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.334 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #9 maraushi dedi: Eve geldiğimizde cihaz çalışmıyordu bazen rastgele yerlere dokunuyor, tuşlarla yeniden başlattım sorun çözülmedi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Servis hariç yapılabilecek bir şey yok. İçi açılıp incelenmesi gerek.
maraushi dedi: Eve geldiğimizde cihaz çalışmıyordu bazen rastgele yerlere dokunuyor, tuşlarla yeniden başlattım sorun çözülmedi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Servis hariç yapılabilecek bir şey yok. İçi açılıp incelenmesi gerek.