IPhone XS Face ID tam çalışmıyor

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sorun şu ki iPhone XS yüzümü tanımıyor. Ortam ışıkları falan her şey düzgün olmasına rağmen böyle. Başka birisinin yüzünü gösterdim yine aynı. Herhangi bir hata bildirimi de yok. Görünüşte sorun yok gibi görünüyor. Format vs. falan da attım işe yaramadı. Kameranın o bölgesini falan da temizledim yine de işe yaramadı. Ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_0786.png
    IMG_0786.png
    135 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_0785.jpeg
    IMG_0785.jpeg
    54,8 KB · Görüntüleme: 27
Merhaba arkadaşlar. Sorun şu ki iPhone XS yüzümü tanımıyor. Ortam ışıkları falan her şey düzgün olmasına rağmen böyle. Başka birisinin yüzünü gösterdim yine aynı. Herhangi bir hata bildirimi de yok. Görünüşte sorun yok gibi görünüyor. Format vs. falan da attım işe yaramadı. Kameranın o bölgesini falan da temizledim yine de işe yaramadı. Ne yapabilirim?

Face ID dot arıza görmüş olabilir, onu değişimini yapılması gerekebilir.

Apple destek ile görüşüp servis için randevu almanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı