iPhone XS hala alınır mı?

SaiBott

Hectopat
Daha fazla  
2024'te bu telefon iş görür mü? Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.

Bence alınmaz pil süresi olsun performansı olsun çok kötü geliyor artık. Bende kullanıyorum ondan biliyorum onun yerine iyi bir Android alınabilir eğer illa iPhone olsun oyun oynamam Instagram falan takılırım diyorsan alınabilir gerçi Instagram'da bile ateş gibi yanıyor.

2024'te bu telefon iş görür mü? Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.
Ben daha bugün yenilenmiş bir iphone xs aldım. İlk kez ios telefon kullanıyorum görüntülü konuşurken,video çözünürlünü yükseltip video izlerken ısınıyor ama diğer özellikleri yılına göre hâlâ birçok güncel android telefondan güzel ve bir iki yıl daha böyle kalmaya devam edecektir. Eğer sık oyun oynarım,video izlerim dersen ısınma ve pil yönünden dolayı almanu tavsiye etmem ama oled ekran ;premium kullanış hissiyatı istiyorsan alabilrsin

xs max alın bence batarya olarak çok daha iyi. xs hala iyi bir telefon tek sıkıntısı pil süresi güçlendirilmiş batarya kullandığında batarya çipi orjinal olmadığı için şarj hızını 18 wattlardan 10 watta çekiyor. Şarj hızı problem değilse battery tips dediğimiz ayarlar yapılıp kullanılabilir. Ben 15 pro maxı sattım xs maxla yoluma devam ediyorum şu an. xs ve xs maxta 11de olmayan 52mm bi OISli telesi var hiç fena değil. Oyun olarak da zaten soğutucu ile kullanırsanız harika bir telefon pubgde hdr 60fps açık.

İkisi de güzel telefon ama ben büyük telefon kullanmaktan bunalmıştım xs alırken en çok bunu göz önünde bulundurdum. Tek sorun temizini bulmak. Ben gözümü karartıp yenilenmiş aldım daha bir gün bile olmadı ama memnunum şuanki performansından

Kaça alıcaksın? O fiyata sıfır bir güzel android cihazda alabilirsin. Yıl 2024.

Hayırlı olsun hocam. Nereden aldınız yenilenmiş cihazı? Umarım sıkıntı çıkarmaz şu sıralar yenilenmişler hakkında hiç güzel duyumlar gelmiyor

Teşekkür ederim. EasyCep'ten aldım. Şu ana kadar herhangi bir sorununu görmedim. Ahizesi, Face ID'si, video performansından memnunum sadece mükemmel kondisyonda almama rağmen kasasının köeşelerinde biraz iz var. Yenilenmiş telefon biraz şans işi yakınlarımdan alıp sıfır gibi kullananı da gördüm yıllarca. Aldıktan sonra bozulanı da gördüm. Benim bütçem sınırlıydı Android kullanmak da istemiyordum büyük telefondan da sıkılmıştım açıkçası bu yüzden bunu tercih ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…