iPhone XS için Deji marka batarya alınır mı?

Deji batarya konusunda yan sanayi de ki en iyi secim. Bence daha iyisi yok, daha iyisini gormedim de. Gonul rahatligi ile tercih edebilirsiniz, bende kullanmistim.

hocam hiç yan sanayiye bulaşmadım bence orijinalden devam edin
Öyle yapıcam hocam fikirleriniz için teşekkür ederim

Deji batarya konusunda yan sanayi de ki en iyi secim. Bence daha iyisi yok, daha iyisini gormedim de. Gonul rahatligi ile tercih edebilirsiniz, bende kullanmistim.
Forumdan baktığıma göre biraz şans işi gibi deji. Yenilenmiş telefonda şans işi ve bana denk gelmedi gibi pek o yüzden pilde de tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum açıkçası. Teşekkür ederim yine de

Hocam, dogrusunuz. Biz memnun kaldik diye siz sorun yasamayacaksiniz gibi bir olay yok. Sadece fikirlerimizi sunuyoruz, son karar sizde. Ama hocamin da dedigi gibi her zaman en iyi ve garanti cozum orijinal parcadir.

Hocam, dogrusunuz. Biz memnun kaldik diye siz sorun yasamayacaksiniz gibi bir olay yok. Sadece fikirlerimizi sunuyoruz, son karar sizde. Ama hocamin da dedigi gibi her zaman en iyi ve garanti cozum orijinal parcadir.
Aynen öyle tekrar teşekkürler ilgilendiğiniz için

Hocam iPhone X'im var pil sağlığım %22 ama orijinal diye halen kullanıyorum 3-4saat ekran süresi 1 günü rahat ama rahat çıkarıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…