iPhone XS kaç yıl kullanılır?

SPEAZCHY

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 7 5800H RX 6600M 512 GB SAMSUNG SSD
Merhaba, iPhone XS alacağım genellikle sosyal medya bir de 1-2 tane oyun oynuyorum. Bu telefon beni 3 4 sene götürür mü?

3-4 sene değilse 2-3 diyebiliriz bende kullanıyorum.

Eğer deposunu doldurmazsan 2 sene gider.

Götürür de kullanıma ve amaca bağlı. Mekanik bir arıza olmadığı sürece daha fazla bile götürebilir. Hala 7 kullananlar var. Uygulama destekleri burada büyük etken.

Arkadaşımda var hala takılma donma vs olmadan kullanıyor ama ucuz aldıgımız Android sene de kasamaya başlıyor.

Uygulamalar ne zaman destek vermeyi keserse o zamana kadar kullanılır.

Arkadaşımda var hala takılma donma vs olmadan kullanıyor ama ucuz aldıgımız Android sene de kasamaya başlıyor.
Giriş segment androidlerin amacı yüksek ekran süresi ve ortalama bir günlük kullanımdan ibaret.
iPhone sürekli amiral gemisi çıkartarak en iyi şeyleri koyuyor. Giriş ve orta segment androidlerde ise amaç en iyileri koymak değil, rakiplere kıyasla daha uyguna aşağı yukarı aynı özellikleri satmak.

Zaten ömrünü tamamlamış bir cihaz. 1-2 sene belki idare eder.

Götürür de kullanıma ve amaca bağlı. Mekanik bir arıza olmadığı sürece daha fazla bile götürebilir. Hala 7 kullananlar var. Uygulama destekleri burada büyük etken.

Hocam 6 bine alacağım sadece Face ID'si pasif oda pek sorun etmez benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…