UmuTese4 Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Sistem Özellikleri Lamzu Atlantis OG v2 4K - G213 - G Pro X Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #1 iPhone XS kullanmaktayım telefon benden uzaktayken durup duruken YouTube Shorts videoları açıyor neden olabilir?
iPhone XS kullanmaktayım telefon benden uzaktayken durup duruken YouTube Shorts videoları açıyor neden olabilir?
EazyE Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 123 Çözümler 1 18 Kasım 2024 #2 UmuTese4 dedi: iPhone XS kullanmaktayım telefon benden uzaktayken durup duruken YouTube Shorts videoları açıyor neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Virüs? Biraz daha araştırın ve telefonu sıfırlayın derim.
UmuTese4 dedi: iPhone XS kullanmaktayım telefon benden uzaktayken durup duruken YouTube Shorts videoları açıyor neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Virüs? Biraz daha araştırın ve telefonu sıfırlayın derim.
UmuTese4 Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Sistem Özellikleri Lamzu Atlantis OG v2 4K - G213 - G Pro X Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #3 EazyE dedi: Virüs? Biraz daha araştırın ve telefonu sıfırlayın derim. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum alakasız bir videoda açmıyor açtığı şeyler zaten YouTube'un bana önereceği tarz.
EazyE dedi: Virüs? Biraz daha araştırın ve telefonu sıfırlayın derim. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum alakasız bir videoda açmıyor açtığı şeyler zaten YouTube'un bana önereceği tarz.
EazyE Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 123 Çözümler 1 18 Kasım 2024 #4 UmuTese4 dedi: Bilmiyorum alakasız bir videoda açmıyor açtığı şeyler zaten YouTube'un bana önereceği tarz. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi isterseniz youtube silin ve geri yükleyin, işe yaramazsa bir telefoncuya götürmeniz iyi olur.
UmuTese4 dedi: Bilmiyorum alakasız bir videoda açmıyor açtığı şeyler zaten YouTube'un bana önereceği tarz. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi isterseniz youtube silin ve geri yükleyin, işe yaramazsa bir telefoncuya götürmeniz iyi olur.