iPhone XS Max alınır mı?

İsmetcan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler telefoncu arkadaşımdan 2.el yurt dışı XS Max alacağım fiyat 6500 sizce alınır mı? Pil 81 Face ID falan açık ama kasa bayağı kırık ne diyorsunuz?

Dosya Ekleri

• IMG-20240829-WA0012.jpg
    156,8 KB · Görüntüleme: 50
Neden hocam maalesef 20 25k hemen verecek para yok gözümü çizdireceğim eldeki dağıldı iyice neden alınmaz.

1.si cihazda hasar var. Hasarın kapakla sınırlı kalıp kalmadığını bilmiyoruz.
2.si bu yaştaki cihazın bataryasının 81 olması mümkün değil. Yani cihaz daha önce sökülmüş ve başka işlem var mı veya diğer tüm parçaları orijinal mi bilmiyoruz.
3.sü varsayalım ki batarya değişen, kapak kırık ve cihazda hiçbir işlem yok tamamen orijinal yine de bu fiyat pahalı.

kapağını yaptırıp alacağım tel oriji bugün baktım toplam 7500

Kapağını yaptırıp alacağım tel oriji bugün baktım toplam 7500.

Fiyatlarını hiç bilmiyorum ama arka kapak değişimi sıkıntılı bir iştir. Çoğu teknisyen fazla uğraşmamak için direkt ısı vurur. Bu da orta ve uzun vadede kamerada hasara ve NFC'ye zarar verir. Cihazı sökerek kamerayı çıkartıp değişim yaptırtın.

Hocam peki bu yd telefonlarda kapandıktan sonra bazıları sosyal medya gibi şeyleri kullanabiliyorsun ama arama falan yapamıyorsun diyorlar

Hocam peki bu yurt dışı telefonlarda kapandıktan sonra bazıları sosyal medya gibi şeyleri kullanabiliyorsun ama arama falan yapamıyorsun diyorlar.

Şebeke vermiyor mevzusu o işte. Yani telefonun bir tabletten farkı kalmıyor. Hat takıp kullanamazsın ama kalan tüm özellikler aktif olur. Yanına bir 7-8g cihaz alıp iCloud yönlendirmeyle kullanıyorlar genelde. Tabii bunu 13-14-15 serisini alan arkadaşlar yapıyor.

X serisinde olmuyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…