H Hixlaqsl Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #11 Lskow dedi: O kadar eski telefona para vermek gereksiz olur. Uzun süre de kullanamazsınız diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Eriksen dedi: Oda olur özellikle oyunlarda vs daha iyi performans verir kamera olarak da ortalama kullanıcı iseniz kurtarır. Genişletmek için tıkla... Benim için önemli olan kamera ve oyun falan oynamıyorum.
Lskow dedi: O kadar eski telefona para vermek gereksiz olur. Uzun süre de kullanamazsınız diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Eriksen dedi: Oda olur özellikle oyunlarda vs daha iyi performans verir kamera olarak da ortalama kullanıcı iseniz kurtarır. Genişletmek için tıkla... Benim için önemli olan kamera ve oyun falan oynamıyorum.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.559 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #12 Hixlaqsl dedi: Benim için önemli olan kamera ve oyun falan oynamıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam A55 zorlar mısınız? Çok daha mantıklı. XS o kadar uzun süre götürmez.
Hixlaqsl dedi: Benim için önemli olan kamera ve oyun falan oynamıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam A55 zorlar mısınız? Çok daha mantıklı. XS o kadar uzun süre götürmez.
H Hixlaqsl Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #13 VitoAntonioScaletta0 dedi: Güvenilir yerlerden o fiyata yenilenmiş 11 bakabilirsiniz. Ama XS Max güncel olmasa da günlük kullanımda üzmez kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... 11 kamera açısından beni mutlu etmiyor XS Max daha mantıklı gibi.
VitoAntonioScaletta0 dedi: Güvenilir yerlerden o fiyata yenilenmiş 11 bakabilirsiniz. Ama XS Max güncel olmasa da günlük kullanımda üzmez kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... 11 kamera açısından beni mutlu etmiyor XS Max daha mantıklı gibi.
Agony1 Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 1.166 Daha fazla Sistem Özellikleri 7800XT+13400F Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #14 Hixlaqsl dedi: Benim için önemli olan kamera ve oyun falan oynamıyorum. Genişletmek için tıkla... Honor veya Xiaomi de bakabilirsiniz.
Hixlaqsl dedi: Benim için önemli olan kamera ve oyun falan oynamıyorum. Genişletmek için tıkla... Honor veya Xiaomi de bakabilirsiniz.
H Hixlaqsl Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #15 Agony1 dedi: Honor veya Xiaomi de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Lskow dedi: Tamam A55 zorlar mısınız? Çok daha mantıklı. XS o kadar uzun süre götürmez. Genişletmek için tıkla... Honor Xiaomi bütçeyi aşar. A55 kamerası mutlu eder mi?
Agony1 dedi: Honor veya Xiaomi de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Lskow dedi: Tamam A55 zorlar mısınız? Çok daha mantıklı. XS o kadar uzun süre götürmez. Genişletmek için tıkla... Honor Xiaomi bütçeyi aşar. A55 kamerası mutlu eder mi?
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.559 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #16 Hixlaqsl dedi: Honor Xiaomi bütçeyi aşar. A55 kamerası mutlu eder mi? Genişletmek için tıkla... Evet memnun edecektir.
Hixlaqsl dedi: Honor Xiaomi bütçeyi aşar. A55 kamerası mutlu eder mi? Genişletmek için tıkla... Evet memnun edecektir.
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.331 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #17 Hem fiyatı fazla hem eski cihaz. Çok sürmez uygulamalar desteğini yavaş yavaş çekmeye başlayacaktır. Hocalarımında önerdiği gibi en mantıklı seçenek A55 hocam. Çıkabilirseniz Nothing Phone 2A da bir seçenek.
Hem fiyatı fazla hem eski cihaz. Çok sürmez uygulamalar desteğini yavaş yavaş çekmeye başlayacaktır. Hocalarımında önerdiği gibi en mantıklı seçenek A55 hocam. Çıkabilirseniz Nothing Phone 2A da bir seçenek.
Mucoxz Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 401 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #18 Hixlaqsl dedi: iPhone XS Max pil değişen 13000 TL. Uzun süre kullanacağım. Temiz görünüyor. Alınır mı? Alınmazsa 10 - 15 bin TL arası hangi telefon alınabilir? Genişletmek için tıkla... 13 fazla.
Hixlaqsl dedi: iPhone XS Max pil değişen 13000 TL. Uzun süre kullanacağım. Temiz görünüyor. Alınır mı? Alınmazsa 10 - 15 bin TL arası hangi telefon alınabilir? Genişletmek için tıkla... 13 fazla.