WildCharm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Öğrencisi 30 Kasım 2021 #11 AirLife dedi: Sıkıntı etmiyorum. 3-4 aydır ikinci el, bilmediğim telefon kullandım, kullanıyorum da şu an hala. Bir sorun olmadı da. Gayet memnunum. Değişen ekran LCD'dir, OLED değildir dedi bir arkadaş. O yüzden kafamı karıştırdı. Böyle bir durum var mı ki? Genişletmek için tıkla... Yukarıda 2 kere yazdım ne olduğunu. LCD ile OLED arasındaki farkı anlarsın ama profesyonel olmadıkça orijinal mi değil mi diye söküp bakman lazım.
AirLife dedi: Sıkıntı etmiyorum. 3-4 aydır ikinci el, bilmediğim telefon kullandım, kullanıyorum da şu an hala. Bir sorun olmadı da. Gayet memnunum. Değişen ekran LCD'dir, OLED değildir dedi bir arkadaş. O yüzden kafamı karıştırdı. Böyle bir durum var mı ki? Genişletmek için tıkla... Yukarıda 2 kere yazdım ne olduğunu. LCD ile OLED arasındaki farkı anlarsın ama profesyonel olmadıkça orijinal mi değil mi diye söküp bakman lazım.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #12 WildCharm dedi: Yukarıda 2 kere yazdım ne olduğunu. LCD ile OLED arasındaki farkı anlarsın ama profesyonel olmadıkça orijinal mi değil mi diye söküp bakman lazım. Genişletmek için tıkla... Gidip gözle bir görmek lazım o halde.
WildCharm dedi: Yukarıda 2 kere yazdım ne olduğunu. LCD ile OLED arasındaki farkı anlarsın ama profesyonel olmadıkça orijinal mi değil mi diye söküp bakman lazım. Genişletmek için tıkla... Gidip gözle bir görmek lazım o halde.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.835 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 30 Kasım 2021 #13 XR gayet iyi telefon 3-4 sene daha kullanılır, ekran değişim işi biraz sıkıntılı bir durum eğer Apple servisinden değişmemişse bulaşmayın derim.
XR gayet iyi telefon 3-4 sene daha kullanılır, ekran değişim işi biraz sıkıntılı bir durum eğer Apple servisinden değişmemişse bulaşmayın derim.