NearDN Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #1 Oncelikle selam. Ben yeni telefonum olan iPhone XS Max'i hangi şarj cihazi ve kablosuyla şarj edecegimi bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim.
Oncelikle selam. Ben yeni telefonum olan iPhone XS Max'i hangi şarj cihazi ve kablosuyla şarj edecegimi bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim.
AlpT01 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 381 Çözümler 3 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600G Msi A520M-A Pro GSKİLL 16 GB 3200Mhz Crucial 500 Gb M2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Şubat 2023 #2 Hızlı arıyorsanız şunu önerebilirim: Anker PowerPort III Nano 20 W Type-C Hızlı Ev Şarj Cihazı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Hızlı arıyorsanız şunu önerebilirim: Anker PowerPort III Nano 20 W Type-C Hızlı Ev Şarj Cihazı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
3 324720 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 836 Çözümler 24 20 Şubat 2023 #3 Ugreen markasını tercih edebilirsiniz. Tabii bütçeniz uyuyorsa. Type-C Lightning Hızlı şarj Kablosunu ve Adaptörü alabilirsiniz.
Ugreen markasını tercih edebilirsiniz. Tabii bütçeniz uyuyorsa. Type-C Lightning Hızlı şarj Kablosunu ve Adaptörü alabilirsiniz.
NearDN Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #4 AlpT01 dedi: Hızlı arıyorsanız şunu önerebilirim: Anker PowerPort III Nano 20 W Type-C Hızlı Ev Şarj Cihazı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... Telefon bildigim kadariyla 15 watt destekliyor. 20 watt adaptorle sarj etmem bataryaya veya cihaza zarar verir mi?
AlpT01 dedi: Hızlı arıyorsanız şunu önerebilirim: Anker PowerPort III Nano 20 W Type-C Hızlı Ev Şarj Cihazı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... Telefon bildigim kadariyla 15 watt destekliyor. 20 watt adaptorle sarj etmem bataryaya veya cihaza zarar verir mi?
AlpT01 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 381 Çözümler 3 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600G Msi A520M-A Pro GSKİLL 16 GB 3200Mhz Crucial 500 Gb M2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Şubat 2023 #5 NearDN dedi: Telefon bildigim kadariyla 15 watt destekliyor. 20 watt adaptorle şarj etmem bataryaya veya cihaza zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... iPhone 8 Plus cihazımda ısınma vb sorun olmadan kullanmıştım. Şu an 12 var onunla şarj ediyorum. Hatta S23'e geçince de o adaptörü kullanırım bir şey olacağını zannetmiyorum ancak biraz daha araştırmanız daha iyi olur. İyi sosyaller.
NearDN dedi: Telefon bildigim kadariyla 15 watt destekliyor. 20 watt adaptorle şarj etmem bataryaya veya cihaza zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... iPhone 8 Plus cihazımda ısınma vb sorun olmadan kullanmıştım. Şu an 12 var onunla şarj ediyorum. Hatta S23'e geçince de o adaptörü kullanırım bir şey olacağını zannetmiyorum ancak biraz daha araştırmanız daha iyi olur. İyi sosyaller.