iPhone XS Max nasıl tamir edilir?

Bütçe
1000-2000 tl arası
Daha fazla  
iPhone XS Max kullanıyorum. Ekran yerinden çıktı, pilin şiştiğini düşünüyorum. Hoparlörler patlak. Ekranda Face ID çalışmıyor. Telefonla konuşurken hoparlöre alamadan ses gitmiyor karşı tarafa. Arka cam patlamış 1 2 tane cam parçası kalmış, arkada cam yok. Bu da çok ısındırıyor telefonu. Ekranda 1 tane yeşil 1 tane kırmızı boydan boya bir şerit var. Bir tamir ettirsem kaça patlar? Bir de Face ID veya diğer sorunlardan kendim çözebileceğim bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Katılıyorum sadece OLED ekranı 1500 TL civarlarında zaten bence değmez.

1500 TL civarına OLED ekranını bulabileceğinizi sanmıyorum. En fazla LCD ekranını bulursunuz o paralara.

Ekran, batarya, arka kapak ve şarj bordu değişmen lazım. Kendin bile yapsan muhtemelen sana maliyeti 4 bin liranın üzerinde çıkar ayrıyeten Face ID'nin sorunu ne bilmiyorsun. Üzerine bir de o var. iPhone için Face ID'siz cihaz çöptür bana göre.

6s den geçicem.Pili şişik hali bile 6sden daha iyi

6Sden geçeceğim. Pili şişik hali bile 6sden daha iyi.

Ona itirazım yok usta. Ben düşünürken şöyle düşünürüm. Bu cihaz benim olsa buna masraf eder miyim? Piyasadaki malzemenin kalitesini biliyorum. Yapılan işçilikleri biliyorum ve ona göre düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…