R ryuz4ki Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 372 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #1 iPhone XS Max ile iPhone XR arasında kaldım. Sizce hangisi alayım? Yada bu fiyatlarda önerdiğiniz telefonlar var mı? Son düzenleme: 1 Mart 2022
iPhone XS Max ile iPhone XR arasında kaldım. Sizce hangisi alayım? Yada bu fiyatlarda önerdiğiniz telefonlar var mı?
Yeni yetme 58 Decapat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 104 1 Mart 2022 #2 Bütçe ne tam olarak söylerseniz ona göre detaylı bir öneri yapabilirim.
R ryuz4ki Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 372 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #3 Yeni yetme 58 dedi: Bütçe ne tam olarak söylerseniz ona göre detaylı bir öneri yapabilirim. Genişletmek için tıkla... 8-9k civari
Yeni yetme 58 dedi: Bütçe ne tam olarak söylerseniz ona göre detaylı bir öneri yapabilirim. Genişletmek için tıkla... 8-9k civari
Zoneradious Hectopat Katılım 26 Ekim 2018 Mesajlar 478 1 Mart 2022 #4 Kesinlikle XS MAX almani öneririm. XR cerceve kalinligi cok fazla. Bana gore XS MAX iPhone 11 den bile daha iyi. (11 Pro Max dahil değil)
Kesinlikle XS MAX almani öneririm. XR cerceve kalinligi cok fazla. Bana gore XS MAX iPhone 11 den bile daha iyi. (11 Pro Max dahil değil)
Yeni yetme 58 Decapat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 104 1 Mart 2022 #5 Kesinlikle tercihiniz XS Max'den yana olsun Apple tarafından üretilen en iyi Premium cihazlardan biri. Artıları: - Ekran boyutu. - Ekran kasa oranı - RAM inin daha yüksek olması - Ekran çözünürlüğü.
Kesinlikle tercihiniz XS Max'den yana olsun Apple tarafından üretilen en iyi Premium cihazlardan biri. Artıları: - Ekran boyutu. - Ekran kasa oranı - RAM inin daha yüksek olması - Ekran çözünürlüğü.
Gizlibiriii Centipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 23 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #6 ryuz4ki dedi: 8-9k civari Genişletmek için tıkla... xs max çok iyi bir cihaz fakat şahsi fikrim güncelliği açısından fiyatta 10 k ya çıkabiliyorsan 11 al çünkü ürünün güncelliği çok önemli
ryuz4ki dedi: 8-9k civari Genişletmek için tıkla... xs max çok iyi bir cihaz fakat şahsi fikrim güncelliği açısından fiyatta 10 k ya çıkabiliyorsan 11 al çünkü ürünün güncelliği çok önemli
T Talha Tuna Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.041 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #7 Hocam ben sizin yerinizde olsam güncellik bakımından 11'den aşağıya düşmek istemezdim ancak 11'in ekranı X serisine göre pek iç açıcı değil.
Hocam ben sizin yerinizde olsam güncellik bakımından 11'den aşağıya düşmek istemezdim ancak 11'in ekranı X serisine göre pek iç açıcı değil.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.722 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #8 iPhone XS MAX, her yönden iPhone XR'den daha iyi bir cihaz. XR çok gereksiz bir iPhone modeli. Keşke çıkmasaydı, para israfı.
iPhone XS MAX, her yönden iPhone XR'den daha iyi bir cihaz. XR çok gereksiz bir iPhone modeli. Keşke çıkmasaydı, para israfı.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.359 Çözümler 70 Yer Istanbul 1 Mart 2022 #9 ryuz4ki dedi: iPhone XS Max ile iPhone XR arasında kaldım. Sizce hangisi alayım? Ya da bu fiyatlarda önerdiğiniz telefonlar var mı? Genişletmek için tıkla... XS tabii ki. XR ara model olarak düşünebilirsiniz. Bence bir esprisi olmayan bir model. BerkayZ87 dedi: iPhone XS Max, her yönden iPhone XR'den daha iyi bir cihaz. XR çok gereksiz bir iPhone modeli. Keşke çıkmasaydı, para israfı. Genişletmek için tıkla... İlk çıktığı zaman yanlış hatırlamıyorsam 4.000-5.000TL civarındaydı. O fiyatlara iş yaptığı için gerekli bir modeldi.
ryuz4ki dedi: iPhone XS Max ile iPhone XR arasında kaldım. Sizce hangisi alayım? Ya da bu fiyatlarda önerdiğiniz telefonlar var mı? Genişletmek için tıkla... XS tabii ki. XR ara model olarak düşünebilirsiniz. Bence bir esprisi olmayan bir model. BerkayZ87 dedi: iPhone XS Max, her yönden iPhone XR'den daha iyi bir cihaz. XR çok gereksiz bir iPhone modeli. Keşke çıkmasaydı, para israfı. Genişletmek için tıkla... İlk çıktığı zaman yanlış hatırlamıyorsam 4.000-5.000TL civarındaydı. O fiyatlara iş yaptığı için gerekli bir modeldi.