Seroldu Hectopat Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 84 3 Kasım 2022 #1 Merhaba, başlıkta belirttim. Sizce hangisi daha iyi? Kamera ve sistem olarak Redmi daha önde diye yorumladım. Şöyle bir çocukla tartışıyordum da. 108MP kamera bile olsa 12MP Xsmax'ı geçemez diyor. Sizce ne kadar haklı/haksız?.
Merhaba, başlıkta belirttim. Sizce hangisi daha iyi? Kamera ve sistem olarak Redmi daha önde diye yorumladım. Şöyle bir çocukla tartışıyordum da. 108MP kamera bile olsa 12MP Xsmax'ı geçemez diyor. Sizce ne kadar haklı/haksız?.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #2 Seroldu dedi: Merhaba, başlıkta belirttim. Sizce hangisi daha iyi? Kamera ve sistem olarak Redmi daha önde diye yorumladım. Şöyle bir çocukla tartışıyordum da. Eki Görüntüle 1561434 108MP kamera bile olsa 12MP Xsmax'ı geçemez diyor. Sizce ne kadar haklı/haksız?. Genişletmek için tıkla... Çocuk her yönüyle haklı. XS Max Redmi Note 10 Pro'ya 10'a katlar. Kamera,yazılım,donanım vs.
Seroldu dedi: Merhaba, başlıkta belirttim. Sizce hangisi daha iyi? Kamera ve sistem olarak Redmi daha önde diye yorumladım. Şöyle bir çocukla tartışıyordum da. Eki Görüntüle 1561434 108MP kamera bile olsa 12MP Xsmax'ı geçemez diyor. Sizce ne kadar haklı/haksız?. Genişletmek için tıkla... Çocuk her yönüyle haklı. XS Max Redmi Note 10 Pro'ya 10'a katlar. Kamera,yazılım,donanım vs.
Seroldu Hectopat Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 84 3 Kasım 2022 #3 BehzatAmirim dedi: Çocuk her yönüyle haklı. XS Max Redmi Note 10 Pro'ya 10'a katlar. Kamera,yazılım,donanım vs. Genişletmek için tıkla... Redmi note 10 pro sistem ve kamera olarak daha iyi yazıyor ne kadar doğru bu?
BehzatAmirim dedi: Çocuk her yönüyle haklı. XS Max Redmi Note 10 Pro'ya 10'a katlar. Kamera,yazılım,donanım vs. Genişletmek için tıkla... Redmi note 10 pro sistem ve kamera olarak daha iyi yazıyor ne kadar doğru bu?
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #4 Seroldu dedi: Eki Görüntüle 1561569Eki Görüntüle 1561573 Redmi note 10 pro sistem ve kamera olarak daha iyi yazıyor ne kadar doğru bu? Genişletmek için tıkla... MP demek iyi kamera demek değil.
Seroldu dedi: Eki Görüntüle 1561569Eki Görüntüle 1561573 Redmi note 10 pro sistem ve kamera olarak daha iyi yazıyor ne kadar doğru bu? Genişletmek için tıkla... MP demek iyi kamera demek değil.
Seroldu Hectopat Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 84 3 Kasım 2022 #5 BehzatAmirim dedi: MP demek iyi kamera demek değil. Genişletmek için tıkla... Kameranın iyiliğini ne belirliyor? ve ya MP'nin açılımı nedir?
BehzatAmirim dedi: MP demek iyi kamera demek değil. Genişletmek için tıkla... Kameranın iyiliğini ne belirliyor? ve ya MP'nin açılımı nedir?
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #6 Seroldu dedi: Kameranın iyiliğini ne belirliyor? ve ya MP'nin açılımı nedir? Genişletmek için tıkla... Kamera iyiliğili sadece MP belirlemez. Lens en önemlisi. Megapiksel bir fotoğraf karesindeki görüntüyü oluşturan taneciklerin sayısı. Çözünürlükle alakalı.
Seroldu dedi: Kameranın iyiliğini ne belirliyor? ve ya MP'nin açılımı nedir? Genişletmek için tıkla... Kamera iyiliğili sadece MP belirlemez. Lens en önemlisi. Megapiksel bir fotoğraf karesindeki görüntüyü oluşturan taneciklerin sayısı. Çözünürlükle alakalı.
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #7 Seroldu dedi: Merhaba, başlıkta belirttim. Sizce hangisi daha iyi? Kamera ve sistem olarak Redmi daha önde diye yorumladım. Şöyle bir çocukla tartışıyordum da. Eki Görüntüle 1561434 108MP kamera bile olsa 12MP Xsmax'ı geçemez diyor. Sizce ne kadar haklı/haksız?. Genişletmek için tıkla... Çocuk yüzde yüz haklı. Xiaomi kamera konusunda başarısız bir marka. İkisi arasında XS almanı tavsiye ederim.
Seroldu dedi: Merhaba, başlıkta belirttim. Sizce hangisi daha iyi? Kamera ve sistem olarak Redmi daha önde diye yorumladım. Şöyle bir çocukla tartışıyordum da. Eki Görüntüle 1561434 108MP kamera bile olsa 12MP Xsmax'ı geçemez diyor. Sizce ne kadar haklı/haksız?. Genişletmek için tıkla... Çocuk yüzde yüz haklı. Xiaomi kamera konusunda başarısız bir marka. İkisi arasında XS almanı tavsiye ederim.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Kasım 2022 #8 Seroldu dedi: Merhaba, başlıkta belirttim. Sizce hangisi daha iyi? Kamera ve sistem olarak Redmi daha önde diye yorumladım. Şöyle bir çocukla tartışıyordum da. Eki Görüntüle 1561434 108MP kamera bile olsa 12MP Xsmax'ı geçemez diyor. Sizce ne kadar haklı/haksız?. Genişletmek için tıkla... Sistem dedin mi MIUI çöp kamera yazılımdan dolayı çöp gibi çalışıyor yoksa donanımı gayet iyi.
Seroldu dedi: Merhaba, başlıkta belirttim. Sizce hangisi daha iyi? Kamera ve sistem olarak Redmi daha önde diye yorumladım. Şöyle bir çocukla tartışıyordum da. Eki Görüntüle 1561434 108MP kamera bile olsa 12MP Xsmax'ı geçemez diyor. Sizce ne kadar haklı/haksız?. Genişletmek için tıkla... Sistem dedin mi MIUI çöp kamera yazılımdan dolayı çöp gibi çalışıyor yoksa donanımı gayet iyi.
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #9 Seroldu dedi: Kameranın iyiliğini ne belirliyor? Veya MP'nin açılımı nedir? Genişletmek için tıkla... Kameranın iyiliğini 1-yazılım 2-sensör büyüklüğü ve kalitesi 3-lens kalitesi 4-diyafram gibi unsurlar belirler.
Seroldu dedi: Kameranın iyiliğini ne belirliyor? Veya MP'nin açılımı nedir? Genişletmek için tıkla... Kameranın iyiliğini 1-yazılım 2-sensör büyüklüğü ve kalitesi 3-lens kalitesi 4-diyafram gibi unsurlar belirler.