iPhone XS uygulamaları çok yavaş sürede indiriyor

Ygzz34

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlarlar iPhone XS cihazım var normal App Store'den bir uygulama indiriyorum yarım saat falan gösteriyor, mesela sahibindeni yüklüyordum zaten videoda koyacağım modemle aramda 1 koltuk mesafesi ya var ya yok. Geçen akşam Instagram için 1 gün falan gösteriyordu telefonu sıfırladım biraz daha düştü sanırım bu süre. Neden böyle yapabilir?

Tarayıcıdan internet hız testi yapabilir misiniz.

Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test

14 pro max kullaniyorum, 2 hafta once bende de ayni sorun vardi kendi kendine cozuldu hocam. Ne yaparsam yapayim cozulmedi, bazen normal indiriyordu ama genelde internet hizim duzgun oldugu halde sacma sapan sureler gosteriyordu sizin gibi, mobil veride de ayniydi ev internetinde de.

Ben de XS kullanıyorum da böyle bir problemim yok. Ayarlar>Genel>Sıfırla>Ağ ayarlarını sıfırla seçeneğini deneyin bakalım.
Geçen akşam denemiştim düzelmemişti ama tekrar denemekte fayda var birşey indireceğim zaman sıfırlayıp buraya yazarım düzelip düzelmediğini.

Neler yaptınız da düzeldi hocam?

Geçen akşam denemiştim düzelmemişti ama tekrar denemekte fayda var birşey indireceğim zaman sıfırlayıp buraya yazarım düzelip düzelmediğini.

Neler yaptınız da düzeldi hocam?
Hocam kendi kendine duzeldi ama daha hizli cozum icin Apple Destek'ten yardim alabilirsiniz. Kesinlikle internet hiziyla alakasi olmadigini dusunuyorum, 1000 mbps paket kullaniyorum 960 civari hiz aliyordum. Zaten mobil veride de ayniydi bende sizde de oyle mi?

Hocam bende mobil veriyi açınca tak diye indiriyor, Wi-Fi'de böyle bende sadece. Dediğiniz gibi Apple desteke yazacağım. İnşallah Wi-Fi kartında bir problem yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…