Selamlar herkese, 7000-10000 arasında iPhone alacağım, ya iPhone XS'ya da XR almayı düşünüyorum. Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz bir iPhone var mı? Genellikle sosyal medya ve müzik için kullanacağım, arada sırada da Brawl Stars gibi oyunlar oynuyorum.
(Bayağıdır iPhone XS, X ve XR araştırıyorum; yarısı almayın diyor, diğer yarısı alın diyor, çok kararsız kaldım.)
XR kullanıyorum kendi eksilerimi soyleyeyim
İsiniyor bu yuzden de kasmalar cok oluyor. Arada olsa da bazen uygulamadan attığı oluyor.
Sarjindan memnunum disari ciktigimda aksama kadar dayaniyor. Bence 2. el Samsung s serilerine bakmalisin S20FE veya bulabilirsen S21FE.
20FE de kullandim bu arada ve oda gayet iyiydi.
İlla iPhone olsun diyorsanız XS alabilirsiniz. Fakat bildiğim kadarıyla güncelleme deseği bitiyor.
Eğer Apple olmasa da olur derseniz ikinci el Samsung'lar güzel tercih olur.
Selamlar herkese, 7000-10000 arasında iPhone alacağım, ya iPhone XS'ya da XR almayı düşünüyorum. Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz bir iPhone var mı? Genellikle sosyal medya ve müzik için kullanacağım, arada sırada da Brawl Stars gibi oyunlar oynuyorum.
(Bayağıdır iPhone XS, X ve XR araştırıyorum; yarısı almayın diyor, diğer yarısı alın diyor, çok kararsız kaldım.)
1 ay önce XS aldım 11.000 TL'ye. Çok memnunum. Temizinden bulursan hemen al. Tek kötü yönü ise Pubg'a girdiğime bir 15 dk oynadığımda ısınma başlıyor. Çok ısınırsa 1-2 drop giriyor. Onun harici 60 FPS orta ayarlarda yağ gibi akıyor. Şarjı ise oyun oynamadığın sadece instada ara sıra gezersen 1 günü kurtarıyor.
XS çıkalı 6 yıl falan oldu. Şu an iPhone 13 altı önerilmez genelde ama illaki istiyorsanız iOS 16 yüklü bir cihaz bulun. XS Max güzeldir 11'den iyi bir cihaz. Ama dediğim gibi son sürüm almayın.
XS Max, XS den iyi olan tek yönü bataryası 1 tık daha fazla kapasiteli. Bir de ekranı büyük.
Şuan XS kullanıyorum bir ara XS Max'lere bakıyordum ancak küçük telefonu daha çok sevdiğim için XS tercih ettim.
Oyun oynuyorsan Max al oynamıyorsan düz XS al.