iPhone XS vs iPhone 11

mamii58

Centipat
Daha fazla  
Temiz bir XS mi daha mantıklı yoksa o kadar temiz olmasa da 11 mi daha mantıklı? Telefonu alırken nelere dikkat edilmeli? Sarı siteden alacağım. Başka önerilere de açığım fakat Android önermenize gerek yok almayacağım.

Hala düzgün haldeyse 11.

Hocam kimisine göre XS daha güzel kimisine göre 11 ama tavsiyem 11 alın geçin.
Edit: Bütçe koyabiliyorsanız 13 alın güncel olsun en azından.

İkisi de mantıksız. iPhone alacak olsam 13'ten aşağı almazdım.

İki cihazda pek güncel değiller son demlerini yaşıyorlar ama hurda demekte bilemedim gerçekten gereksiz gömmek o kadarda değil, iPhone 13'e bütçe olsa zaten Xs'ede bakılacağını zannetmiyorum alacak kişi zaten bu cihazların eski olduğunu biliyordur ikinci el baktığına göre.

Konuya gelecek olursam iPhone Xs ne kadar materyal ve panel açısından daha iyi bir seçim gibi görünse de pil ve kamera farklarından dolayı iPhone 11 daha iyi bir seçim olacaktır (geniş açı kamerası genel anlamda daha çok kullanılan bir lens, Xs'in ikinci kamerası Bokeh ve fiziki zoom gibi yerlerde kullanılıyor) keza gece modu ve ön kamerada 4K gibi özellikleri unutmamak lazım (+garanti 1 sene daha güncel). İki şekilde de 14K'nın üstü verilmemeli iki cihaz içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…