B barsyldz38399 Yoctopat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #1 iPhone alacağım ama çok kararsızım anlamıyorum 12-13 bin TL bütçem var XR mı yoksa XS mi alsam emin değilim. Hiç anlamıyorum hangisi daha iyi yardımcı olsanız bir de alırken neye dikkat edilmeli hiç bilmiyorum. (yenilenmiş cihaz alınır mı? ) Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2024
iPhone alacağım ama çok kararsızım anlamıyorum 12-13 bin TL bütçem var XR mı yoksa XS mi alsam emin değilim. Hiç anlamıyorum hangisi daha iyi yardımcı olsanız bir de alırken neye dikkat edilmeli hiç bilmiyorum. (yenilenmiş cihaz alınır mı? )
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 31 Temmuz 2024 #3 İki model arasında kaldıysanız XS tavsiye ederim. 4 GB RAM ve OLED FHD+ ekranından dolayı. Rehber: İkinci el iPhone alırken nelere dikkat edilmeli? 1-iCloud Hesabı Kontrolü; • Alacağınız cihazda ilk bakacağınız yerlerden olmalı. Yoksa aldığınız cihaz çöp olabilir. Ayarlara girdiğinizde yukarıda "iPhone'unuza Giriş Yapın" yazmalı. Eğer iCloud hesabı mevcutsa sahibine çıkış yapmasını söyleyin. Harici cihazı almayın. 2-IMEI Kontrolü; •... www.technopat.net
İki model arasında kaldıysanız XS tavsiye ederim. 4 GB RAM ve OLED FHD+ ekranından dolayı. Rehber: İkinci el iPhone alırken nelere dikkat edilmeli? 1-iCloud Hesabı Kontrolü; • Alacağınız cihazda ilk bakacağınız yerlerden olmalı. Yoksa aldığınız cihaz çöp olabilir. Ayarlara girdiğinizde yukarıda "iPhone'unuza Giriş Yapın" yazmalı. Eğer iCloud hesabı mevcutsa sahibine çıkış yapmasını söyleyin. Harici cihazı almayın. 2-IMEI Kontrolü; •... www.technopat.net
furkan2742 Femtopat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #4 Xs al