KaganFidan Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #1 Şu anki telefonum redmi Note 10S, ablam iPhone XS Gold kullanıyordu yeni telefona geçince bana ya da babama kalacak sizce iPhone'a geçmeli miyim?
Şu anki telefonum redmi Note 10S, ablam iPhone XS Gold kullanıyordu yeni telefona geçince bana ya da babama kalacak sizce iPhone'a geçmeli miyim?
a.s.a.p rocky Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 384 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #2 Pil sağlığı nasıl?
Sametcann Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 199 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #3 KaganFidan dedi: Şu anki telefonum Redmi Note 10S, ablam iPhone XS Gold kullanıyordu yeni telefona geçince bana ya da babama kalacak sizce IPhone'a geçmeli miyim? Genişletmek için tıkla... XS biraz eskidi 11 bile bazen kasıyor tercih senin ama 10S'den iyidir. Kamera vb. olarak.
KaganFidan dedi: Şu anki telefonum Redmi Note 10S, ablam iPhone XS Gold kullanıyordu yeni telefona geçince bana ya da babama kalacak sizce IPhone'a geçmeli miyim? Genişletmek için tıkla... XS biraz eskidi 11 bile bazen kasıyor tercih senin ama 10S'den iyidir. Kamera vb. olarak.
8 811150 Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 3.934 Makaleler 1 Çözümler 12 8 Haziran 2025 #4 Batarya ve güncellik sorun olmayacaksa olabilir. Ama Redmi'den XS e geçince birkaç gün batarya çok zorlayabilir özellikle pil sağlığı düşükse.
Batarya ve güncellik sorun olmayacaksa olabilir. Ama Redmi'den XS e geçince birkaç gün batarya çok zorlayabilir özellikle pil sağlığı düşükse.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.069 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 8 Haziran 2025 #5 Kesinlikle iPhone XS, batarya üzebilir ama.
KaganFidan Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #6 a.s.a.p rocky dedi: Pil sağlığı nasıl? Genişletmek için tıkla... Sormadım ama %70 ve altıysa geçmemeyi düşünüyorum.
a.s.a.p rocky dedi: Pil sağlığı nasıl? Genişletmek için tıkla... Sormadım ama %70 ve altıysa geçmemeyi düşünüyorum.
a.s.a.p rocky Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 384 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #7 KaganFidan dedi: Sormadım ama %70 ve altıysa geçmemeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 80 altıysa geçme hocam yaptırır kullanırsın.
KaganFidan dedi: Sormadım ama %70 ve altıysa geçmemeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 80 altıysa geçme hocam yaptırır kullanırsın.
KaganFidan Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #8 %78 miş arkadaşlar suandş orijinal batarya takılı sizce 3020MAh'lık çakma batarya değişimi yapmalı mıyım?
%78 miş arkadaşlar suandş orijinal batarya takılı sizce 3020MAh'lık çakma batarya değişimi yapmalı mıyım?
Lamparages Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 634 Makaleler 1 Çözümler 1 9 Haziran 2025 #9 KaganFidan dedi: %78 miş arkadaşlar suandş orijinal batarya takılı sizce 3020MAh'lık çakma batarya değişimi yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam Apple servise gönderirseniz orijinal batarya ile değişim yaparlar 3 bin civarı bir ücreti olması lazım xse geçip pil değişin güzel olur.
KaganFidan dedi: %78 miş arkadaşlar suandş orijinal batarya takılı sizce 3020MAh'lık çakma batarya değişimi yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam Apple servise gönderirseniz orijinal batarya ile değişim yaparlar 3 bin civarı bir ücreti olması lazım xse geçip pil değişin güzel olur.
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.503 Çözümler 27 Yer İstanbul 9 Haziran 2025 #10 KaganFidan dedi: %78 miş arkadaşlar suandş orijinal batarya takılı sizce 3020MAh'lık çakma batarya değişimi yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Değiştirin ve orijinal takın. 10S'den her türlü kat kat iyidir. Düşünmeyin bile.
KaganFidan dedi: %78 miş arkadaşlar suandş orijinal batarya takılı sizce 3020MAh'lık çakma batarya değişimi yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Değiştirin ve orijinal takın. 10S'den her türlü kat kat iyidir. Düşünmeyin bile.