IPhone XS vs XR

uğurcan88

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, anneme eski telefonumu kitlediğim için bana biraz sinirli bu yüzden onun eski telefonunun üstüne biraz ekleyerek güzel bir telefon almak istiyorum 2-3 yıl idare edecek, sıkıntı çıkarmayacak bir telefona ihtiyacım var bu yüzden iPhone düşünüyorum 2 model buldum;

iPhone XS 64 GB kutulu, faturalı pil sağlığı %78(yetkili serviste değiştirteceğim)

iPhone XR 64 GB kutulu, faturalı pil sağlığı %62(yetkili serviste değiştirteceğim)

İkisinin de True Tone ve Face ID'si çalışıyor, XR 9800 TL, XS 9100 TL. Annem daha önce 7 kullanmıştı, sizce hangisini alsam daha uzun ömürlü olur? Hangisi daha rahat olur?

XS cok daha iyi bir telefon ama ikinci el cihaz hakkinda bir sey diyemem, gormek lazim. Eger telefona en ufak bir mudahale bile yapildiysa yetkili servisten batarya degisimi yapamazsin, direkt reddediyorlar. Ucuncu parti bataryalara mecbur kalirsin, Wojax, Deji Max, Rova gibi.

Merhaba, anneme eski telefonumu kitlediğim için bana biraz sinirli bu yüzden onun eski telefonunun üstüne biraz ekleyerek güzel bir telefon almak istiyorum 2-3 yıl idare edecek, sıkıntı çıkarmayacak bir telefona ihtiyacım var bu yüzden iPhone düşünüyorum 2 model buldum;

iPhone XS 64 GB kutulu, faturalı pil sağlığı %78(yetkili serviste değiştirteceğim)

iPhone XR 64 GB kutulu, faturalı pil sağlığı %62(yetkili serviste değiştirteceğim)

İkisinin de True Tone ve Face ID'si çalışıyor, XR 9800 TL, XS 9100 TL. Annem daha önce 7 kullanmıştı, sizce hangisini alsam daha uzun ömürlü olur? Hangisi daha rahat olur?

Biraz daha koyup 11 alabilirsiniz hocam imkan varsa ama ikisi içerisinden tabii ki de XS. Hemn tasarım olarak bence daha güzel gözüküyor. Hem XR iPhone 8 benzeri bir kasa kullandığı için daha yeni duruyor. Hem de XS in ekranı çok daha iyi.

XS alabilirsin ama açılıp tamir görmediğine eminsen. Ben olsam yurt dışı X6 Pro alırım biraz daha ekleyip.

Hocam yurt dışı telefonlar kapanıyor mu Xiaomi POCO tarzı modellerde tam olarak akıbeti ne?

Annem yurt dışı cihazlara biraz fazla ön yargılı daha öncesinde telefonu bu şekilde bozulmuştu Android yerine iPhone bakıyoruz.

Bence 11 düşünüyordum fakat 14 bin TL aşağısındaki cihazlar kurcalanmış, nereden alındığı belli olmayan, değişensiz deyip Face ID'si çalışmayan cihazlarla dolu maalesef.

XS cok daha iyi bir telefon ama ikinci el cihaz hakkinda bir şey diyemem, gormek lazim. Eger telefona en ufak bir mudahale bile yapildiysa yetkili servisten batarya degisimi yapamazsin, direkt reddediyorlar. Ucuncu parti bataryalara mecbur kalirsin, wojax, Deji Max, rova gibi.

Dediğiniz bataryalar çok kötü olur mu yani 6 ayda bir değiştirebiliriz bataryayı.

Hocam yurt dışı telefonlar kapanıyor mu Xiaomi POCO tarzı modellerde tam olarak akıbeti ne?
Kapanma olması için eski attığın cihaza sim kart takılması lazım. Genelde öyle yakalıyorlar. Kapansa bile yeniden atılıyor. Direnç ile yapıyorlar yeni Xiaomi ve Poco telefonlarda. Samsunglarda server kayıt var.

Kapanma olması için eski attığın cihaza SIM kart takılması lazım. Genelde öyle yakalıyorlar. Kapansa bile yeniden atılıyor. Direnç ile yapıyorlar yeni Xiaomi ve POCO telefonlarda. Samsung'larda server kayıt var.

Bunlar yasa dışı işlemler mi hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı