IPhone XS vs XR

Hocam bu telefonlar artık iyice eskidi. 10 bin liraya da eli kolu tutan iyi telefon da bulmak zor artık. Para biriktirin bence.

XR pil sağlığı düşük olmasına rağmen fiyatı yüksek XS RAM ve ekran artısı var XS öneririm.

XR pil sağlığı düşük olmasına rağmen fiyatı yüksek XS RAM ve ekran artısı var XS öneririm.

Deji gibi bataryalar sıkıntı çıkartır mı XS için 6-7 ayda bir değiştirebiliriz yetkili servis almıyormuş sanırsam tam anlamadım.

Deji gibi bataryalar sıkıntı çıkartır mı XS için 6-7 ayda bir değiştirebiliriz yetkili servis almıyormuş sanırsam tam anlamadım.

Deji batarya mAh değeri gereğinden yüksek olduğu için fazla ısınıyor orijinal mAh seviyesinde pil alın.

Hayır Deji batarya kaliteli olur ama aynı mAh kapesitesinde almalısınız rova batarya 1/2 saat fazla ekran süresi veriyor diye duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…