iPhone XS/XS Max alınır mı?

Mami48

Hectopat
Şu anda fiyatları 9-11k arasında değişiyor.
Ağır oyunlar oynamıyorum. Kamera performansının iyi olmasını istiyorum. Bir de bu 2 telefon 4 5 sene daha götürür mü? Hangisi tercih edilmeli? Teşekkürler.

XS ya da XS Max hangisini alırsan al 4 yıl götürür. 5 yıl kullanacağın uygulamalara bağlı. Bütçeyi 12K e çıkarıp ikinci el iPhone 11 de alabilirsin.

Bu yıl iPhone 8, gelecek yıl X ondan sonraki yıl XS'in güncelleme desteği kesilir.

8 ile X aynı jenerasyonun cihazı. Her ikisinde de A11 bionic var. Güncelleme desteği çok anormal bir durum olmadığı sürece ikisinin de bitti. XS 1 yıl daha güncelleme alacak.

8 ile X aynı jenerasyonun cihazı. Her ikisinde de A11 bionic var. Güncelleme desteği çok anormal bir durum olmadığı sürece ikisinin de bitti. XS 1 yıl daha güncelleme alacak.
X daha pahalı ve üst düzey bir model olduğu için 1 yıl daha alır diye düşünüyorum.

Bu yıl iphone 8, gelecek yıl X ondan sonraki yıl XS'in güncelleme desteği kesilir.
8 ile X'in güncelleme desteği aynı anda kesilecek. Sonraki sene XS'in desteği kesin olarak kesilecek diyemeyiz çünkü iPhone 6'nın desteği kesildikten 3 yıl sonra bile 6S güncelleme almaya devam etti halbuki 2 telefon arasında 1 yıl var.

X daha pahalı ve üst düzey bir model olduğu için 1 yıl daha alır diye düşünüyorum.
Alakası yok. İçindeki işlemci aynı, 8Plus'ta ki RAM miktarı aynı. Ayrıcalık tanıyamazlar.

Kesin demiyorum büyük ihtimal diyorum. Dediğin gibi Apple'ın bu konuda sağı solu belli olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…