T Teurastaja. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.579 Çözümler 10 5 Şubat 2024 #1 MacBook Air M.2 kullanıyorum. Şu anki kullandığım telefon Realme GT 2 bunu değerinde satabilirsem bataryası %80'lerde olan iPhone XS geçmeye değer mi?
MacBook Air M.2 kullanıyorum. Şu anki kullandığım telefon Realme GT 2 bunu değerinde satabilirsem bataryası %80'lerde olan iPhone XS geçmeye değer mi?
Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.675 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #2 Güncelleme desteği yakın zamanda kesilecek bence mantıklı değil.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 5 Şubat 2024 #3 Bataryası daha iyi bir model bulmanda fayda var. Soruna gelecek olursak, geçilir.
Mr. KEY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2016 Mesajlar 2.006 Çözümler 4 5 Şubat 2024 #4 Bataryası %80'lerde olan iPhone alınmaz.
Gökberk Okçu Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 733 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Şubat 2024 #5 Geçecekseniz orijinal pil değişim masrafını pazarlıkla düşürün hocam.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.133 Makaleler 3 Çözümler 61 5 Şubat 2024 #6 Kötü telefon Samsung veya Xiaomi tarafından bütçene göre alacağın ikinci el telefonlar XS'den daha iyi modeller.
Kötü telefon Samsung veya Xiaomi tarafından bütçene göre alacağın ikinci el telefonlar XS'den daha iyi modeller.
T Teurastaja. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.579 Çözümler 10 5 Şubat 2024 #7 Gökberk Okçu dedi: Geçecekseniz orijinal pil değişim masrafını pazarlıkla düşürün hocam. Genişletmek için tıkla... 4 bin lira kimsenin düşeceğini sanmıyorum.
Gökberk Okçu dedi: Geçecekseniz orijinal pil değişim masrafını pazarlıkla düşürün hocam. Genişletmek için tıkla... 4 bin lira kimsenin düşeceğini sanmıyorum.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #8 Teurastaja. dedi: MacBook Air M.2 kullanıyorum. Şu anki kullandığım telefon Realme GT 2 bunu değerinde satabilirsem bataryası %80'lerde olan iPhone XS geçmeye değer mi? Genişletmek için tıkla... Gerek yok. Bütçe nedir?
Teurastaja. dedi: MacBook Air M.2 kullanıyorum. Şu anki kullandığım telefon Realme GT 2 bunu değerinde satabilirsem bataryası %80'lerde olan iPhone XS geçmeye değer mi? Genişletmek için tıkla... Gerek yok. Bütçe nedir?
Gökberk Okçu Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 733 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Şubat 2024 #9 Teurastaja. dedi: 4 bin lira kimsenin düşeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Pili değişecek diye bastırın yani, elinizdeki kozu kullanın, düşürebildiğiniz kâr.
Teurastaja. dedi: 4 bin lira kimsenin düşeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Pili değişecek diye bastırın yani, elinizdeki kozu kullanın, düşürebildiğiniz kâr.
7 734204 Centipat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 3.698 Çözümler 4 5 Şubat 2024 #10 GT 2'den geçilmez. Cihazınız birkaç sene daha götürür aslında ama Apple ekosistemi kurma fikriniz varsa SE 4 modelini beklemenizi önerebilirim. Yani çıkana kadar bütçenizi artırabilecek iseniz. Yoksa şu an XS almayı şahsen mantıklı bulmuyorum.
GT 2'den geçilmez. Cihazınız birkaç sene daha götürür aslında ama Apple ekosistemi kurma fikriniz varsa SE 4 modelini beklemenizi önerebilirim. Yani çıkana kadar bütçenizi artırabilecek iseniz. Yoksa şu an XS almayı şahsen mantıklı bulmuyorum.