iPhone XS'ten 11'e geçilir mi?

Arrowqueen

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar halihazırda iPhone XS kullanıcısıyım pasaport kayıtlı garantisi yok. 15-20 gün sonra elime biraz para geçecek ve telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. Xs'te şebeke sorunu çok yaşadım, iOS 14'ten sonra şu an düzeldi gibi ama garantim olmadığı için elden çıkartmak istiyorum. Açıkçası bir daha olmayacağının garantisi yok, telefon çekmediğinde tamamen donuyordu mesela. Ve kendine gelmiyordu. 3 seçeneğim var.
1-Telefonu bozulana kadar kullanmak.
2- iPhone 11 ve AirPods Pro (işlevsel olduğu için istiyorum hiç AirPods kullanmadım) almak.
3- iPhone 12 mini almak.

Küçük oluşu kullanım rahatlığı olarak işime gelir diyorsan kesinlikle 12 mini almalısın. 11, 1 Sene önce çıkmış artık eski denebilecek bir cihaz. Teknolojik ürünlerde son çıkan genellikle iyidir. Konu iPhone ise, yeni cihaz her zaman daha iyidir. Tasarımı da efsane zaten. Son yılların en güzel iPhone’u.

2. veya 3. en mantıklısı ama bu iki seçenek size kalmış. iPhone 12 mini daha uzun ömürlü olur ama küçük ekran mı büyük ekran mı seversiniz size kalmış. Ayrıca 12 alırsanız AirPods alamıyorsunuz ki şahsen büyük bir eksi. 2. veya 3. seçenekten birini seçin derim ben.

Hocam ben 7’den 11’e geçmiştim ekranlar fark yaratmıyor benim için ama uzun süre 7+ ve XS kullanmış arkadaşım ekran kalitesi düşüklüğünü fark ettiğini söylüyordu 11’de. İsterseniz canlı olarak test edip bakın. Bence, ekran farkı rahatsız ediyorsa 3. seçenek, rahatsız etmiyorsa 2. seçenek. Kesinlikle 1 değil ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…