iPhone X'ten memnun musunuz?

iPhone X kullananlar memnun musunuz? Değilseniz sebepleriniz neler?

Arkadaşım kullanıyor pil biraz üzüyor ekran onun için dert değil boş beleş A14 vs almak yerine ikinci el temix XR XS alıp iOS kullanmak ve iPhone kamerasını deneyimlemek deal bence.

Hocam çok uzun bir süre XS kullandım. X için bir şey diyemem ama XS şuan iPhone 11'den iyi. Bütçe en azından XS'e kadar çıkarsa daha iyi olur. Ama X'den daha fazlası olmazsa bile alınır. Yeni bir pil taktırır ve kullanırsınız. Çok kaliteli cihazdır ve favori iPhone modelim şahsen.

iPhone X kullananlar memnun musunuz? Değilseniz sebepleriniz neler?

Bir süre kullandım sana şöyle diyeyim orijinal batarya var telefonda oyun oynarken ateş topuna dönüşüyor çok ısınıyor Instagram YouTube gezerkende durum aynı telefon güncelleme almıyor artık bildiğim kadarıyla. Kamerası güzel bence ben memnun kaldım 4K 60FPS video çekebiliyor ama fotoğrafta idare eder 1 günü zor çıkartır alınmaz arkadaşın dediği gibi ölü yatırım olur almak

Yeni büyük iOS güncellemeleri için desteğinin kesilmesi sebebiyle artık ömrünü doldurdu. Eskiden iyi bir cihazdı.
Güncellemeler bu kadar mühim mi? Şuanda da aktif olarak çok da güncellemeleri sallamıyorum andorid tarafında da çünkü.

Facebook marketplace'te ciddi ciddi temiz cihazları uyguna satan öğretmen ablalar vs. var. Onlardan denk getirilebilir.
Değmeyecektir o fiyatlara genellikle hep bir sıkıntısı olan cihazları veriyorlar, temizi denk gelirse evet tamam ama sorunlu bir 11'i alacağına sorunsuz bir Xs'i alır çok daha memnun kalır.
3 Bin TL'ye değecek bir özellik göremedim. XS MAX zaman zaman 11 den daha iyi bir model olduğunu söylerler.
iPhone 11 ilk çıktığında da bunu söyledim halen daha söylüyorum onlardan birisi de benim; OLED paneli, çelik kasası, 3D Touch destekli paneliyle kameraları haricinde çok daha iyi bir cihaz, A12 Bionic ve A13 Bionic arasında fark var ama en azından devasa bir fark yok.

iPhone kamerasını deneyimlemek
Pro olmayan modellerde kimlik fotoğrafı bile çekemiyorsunuz. Çok yakın olduğu için odaklanamıyor ve rezil bir görüntü oluşuyor. Yeni Android modelleri bence daha iyi.

iPhone 7 Plus’tan sonra iPhone 13’e ve ondan sonra 14 Pro Max’e geçmiştim. iPhone 13 ile zor dayandım. Daha sonra da 15 Pro Max ve 16 Pro Max modelleri ile devam ettim. Artık Pro olmayan iPhone modellerine bakmam bile. Samsung cihazları çok daha iyi. Yedek S24 FE telefonumdan güncelleme desteği haricinde memnunum.

XS cidden artık yavaş kalıyor, IOS 19 alamayacak, işlemci verimli değil pil rezaletinde rezaleti. Oled ekran ve 3D touch için 11'den vazgeçilmez. Ben bütçe kısıtlı olmasa 12 önerirdimde bütçe kısıtlı.

AX3 serisi cihazlara bir bakın fark edersiniz ki iPhone 7 bile çok daha iyi ama s serisini kastediyorsanız saygılar.

iPhone 11 yakın odakta 1/2.55 sensörü dolayısıyla makro moda geçmeden kimlik fotosu vs. daha rahat çeker hocam. Dediğiniz olay 13 ve üzeri base modeller için geçerli (16 hariç)

İfadeler: Tim
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…