Mıknatıs uçlu bir tornavida ile vidanın aşağı doğru baktığı bir açıyla sökmeyi deneyin. Mıknatıs uçlu tornavida yoksa, kullandığınız tornavidaya bir mıknatıs yapıştırın.
Mıknatıs uçlu bir tornavida ile vidanın aşağı doğru baktığı bir açıyla sökmeyi deneyin. Mıknatıs uçlu tornavida yoksa, kullandığınız tornavidaya bir mıknatıs yapıştırın.
Hemen cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ama bir sorun var hiç dönmüyor dediğiniz gibi yaparsam çıkar mı? Bir de ben bu yalama olan vida yerine sağlam vidayı nereden alabilirim.
Yalama değil o zaman. Yalama, vidanın boşa döndüğü ve çıkmadığı durumda kullandığımız terim.
Siz muhtemelen vidanın üst kısmını aşındırdınız. Küçük, vidaya uygun tornavida kullanmalısınız. Büyük tornavida ile bu tip sorunları yaşayabilirsiniz.
Yalama değil o zaman. Yalama, vidanın boşa döndüğü ve çıkmadığı durumda kullandığımız terim.
Siz muhtemelen vidanın üst kısmını aşındırdınız. Küçük, vidaya uygun tornavida kullanmalısınız. Büyük tornavida ile bu tip sorunları yaşayabilirsiniz.
Şimdi tam inceledim de hocam dediğiniz gibi boşa dönüyor. Resimleri attım. Birde kullandığım tornavida ufak olanlardan bunun uç kısmından hemen arkasına mı yapıştırayım mıknatısı?
Bilgim çok az bu konularda kusura bakmayın sizi ugraştırdığım için.