Elohim Hectopat Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 552 Çözümler 10 Yer İstanbul 7 Nisan 2020 #11 güvenliktakıntılı dedi: Merhabalar aynı sıkıntı bendede oldu kongo gözüktü , nedeni hakkında bilginiz varım veya herhangi bir sıkıntı yaşadınızmı bu konuda ??? Genişletmek için tıkla... Maalesef hiçbir bilgim yok, bulamadım da nedenini. Uzun süredir olmuyor ama.
güvenliktakıntılı dedi: Merhabalar aynı sıkıntı bendede oldu kongo gözüktü , nedeni hakkında bilginiz varım veya herhangi bir sıkıntı yaşadınızmı bu konuda ??? Genişletmek için tıkla... Maalesef hiçbir bilgim yok, bulamadım da nedenini. Uzun süredir olmuyor ama.
G güvenliktakıntılı Centipat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 100 7 Nisan 2020 #12 Elohim dedi: Maalesef hiçbir bilgim yok, bulamadım da nedenini. Uzun süredir olmuyor ama. Genişletmek için tıkla... Anladım , teşekkürler. Korkulacak birşey yok gibi duruyor o zaman
Elohim dedi: Maalesef hiçbir bilgim yok, bulamadım da nedenini. Uzun süredir olmuyor ama. Genişletmek için tıkla... Anladım , teşekkürler. Korkulacak birşey yok gibi duruyor o zaman