Çözüldü iPhone yansıtma nasıl sıfırlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Moneymoon

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Neden bilmiyorum ama ana telefonumun (15 Pro) bağlantısını kaldırıp ikinci nesil iPhone SE'yi bağladım. iPhone yansıtmaya ve ilkte gayet cihazlar birbiriyle güzel iletişim kurdular çalıştılar ancak bir herhangi bir farklı şey olmasa bile cihazlar şu an ne birbirleriyle bağlanıyorlar. Ne de bağlantıyı sıfırlamak istediğimde sıfırlayabiliyorum ne de kendi cihazımla (15 Pro) iPhone yansıtma özelliğini kullanabiliyorum. Donanım olarak M2 MacBook Air cihaz Hackintosh değil 15.0.1 sürümündeyim bahsettiğim SE 2'yse 18.3'te günellemek haricinde aklıma gelen her şeyi denedim. Karşılaştığım hataların görsellerini koyuyorum:
iPhone SE 2 kullanımdayken, olması gerektiği gibi sorun yok:

Cihaz kullanımda değilken idle durumdayken takılı kalıyor veya:

Bağlantıyı sıfırlamak istediğimde:

MacOS güncellemesini yaptıktan sonra bağlantı sırasında SE2'yle bağlantı kuramayıp görsele koyduğum uyarıyı verdi:

Sonrasında yeniden kurulum yapar gibi bağlantı sağlandı tahminimce 15.0.1'le alakalı bir sorundu.

Son düzenleme:
Çözüm
iPhone'unuzda Ayarlar>AirPlay ve Süreklilik>iPhone yansıtma kısmından Düzenle'ye tıklayıp oradan Mac'i kaldırın. Daha sonra tekrar bağlanmayı deneyin lütfen.
MacOS'i güncelleme sonrasında çözüldü, Araç takımları kısmından çözmeye çalışmıştım ancak bir çare etmemişti. Tahminimce bir tür bug.
iPhone'unuzda Ayarlar>AirPlay ve Süreklilik>iPhone yansıtma kısmından Düzenle'ye tıklayıp oradan Mac'i kaldırın. Daha sonra tekrar bağlanmayı deneyin lütfen.

MacOS'i güncelleme sonrasında çözüldü, Araç takımları kısmından çözmeye çalışmıştım ancak bir çare etmemişti. Tahminimce bir tür bug.

Çözüm
macOS ile iOS'un .x sürümleri tutmayınca bağlantıda sorun olabiliyordu, sizede öyle denk gelmiş sanırım. İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…