'IPhone yazılım güncelleme sunucusuna erişilemedi. İstenilen kaynağa erişim izni yok'

dderekss

Hectopat
Öncelikle bütün olaylar iPhone şifremi unutmamla başlıyor. Birçok kez deneme yaptım fakat şifremi bulamadım ve şu an 'İtunes Gerekli' ekrandayım. YouTube'da biraz araştırma yaptım fakat bir çözüm bulabilmiş değilim.
İtunes indirdim ve telefonumu PC'ye bağladım, kapatıp tekrar açarak gerekli işlemleri yaptım ve PC'den 'Geri Yükle' yaptıktan sonra 'iPhone yazılım güncelleme sunucusuna erişilemedi. İstenilen kaynağa erişim izni yok' diyor. Bunu da YouTube'da araştırdım fakat bu erişim iznini vermek için iPhone'a giriş imkanımız olması gerekiyormuş ve benim telefonum şu an kilitli, yani bunu da yapamadım.

Son düzenleme:
Eğer iPhone şifresini unuttuysan iPhone’u tamamen silmen gerekiyor. Eğer daha önceden bir yedeğin varsa, ona geri dönüş yapabilirsin, ama yoksa geri getirmen mümkün değil.

İzlemen gereken adımları yazıyorum:

1- Telefonu kapat ardından yan düğme basılı tutarak kabloyu bilgisayarına bağla (Eğer iPhone 7 serisi kullanıyorsan sesi kıs düğmesi geçerli)

2- iTunes üzerinden cihazı gördüğünde telefonu geri yükleyebilirsin, yedeğin yoksa sıfırdan kurabilirsin.

Bu şekilde olmuyorsa, bize aktarmadığın başka bir sorun vardır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı