Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.055 Makaleler 4 Çözümler 25 16 Temmuz 2023 #1 Ayarlardan bahsetmiyorum. PC'de olduğu gibi temiz kurulum yapilabiliyorsa nasıl yapilir?
Çözüm night_blue46 16 Temmuz 2023 Telefonu kurtarma moduna alıp iTunes üzerinden yazılımı geri yükleyebilirsiniz.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 17 Temmuz 2023 #11 Leonidas02 dedi: Hocam şimdi yaptım da sadece yazılımı güncelledi. Tüm içerikler aynen duruyor. Yanlış bir şey mi oldu? Genişletmek için tıkla... 3uTools ile Easy Flash sekmesine girin, alttan Quick Flash Mode'u seçin. Dosya sistemini yeniden oluşturacak. Böylece iPhone'a format atmış olacaksınız. Artı 0 Eksi
Leonidas02 dedi: Hocam şimdi yaptım da sadece yazılımı güncelledi. Tüm içerikler aynen duruyor. Yanlış bir şey mi oldu? Genişletmek için tıkla... 3uTools ile Easy Flash sekmesine girin, alttan Quick Flash Mode'u seçin. Dosya sistemini yeniden oluşturacak. Böylece iPhone'a format atmış olacaksınız.