iPhone yedeklemesi silinecek mi?

seldaben

Yoctopat
Daha fazla  
Ben iPhone 6s'ten iPhone 12 Pro'ya geçtim geçerken de eşleştir yaptığımı hatırlıyorum bir de bazı fotoğraflar gelmediği için AirDrop'la attım daha sonra yeni telefonumda “Verileriniz yeni iPhone'unuza taşınmaya hazır. Bu iCloud yedekleme 21 gün sonra silinir.” diye bir yazı çıktı. Başlarda kaile almadım şu an 2 günü kaldı. Fotoğraflarımın gitmesinden korkuyorum. iCloud'da yerim olmadığından tüm fotoğraflarım yedekli değil ne yapmam gerekiyor biri yardımcı olursa çok sevinirim. 😞

Son düzenleyen: Moderatör:
Yedeği varsa eğer bilgisayarınıza da alın.
Bilgisayarım yanımda değil şu an süreyi de uzatamıyorum 2 gün kaldı olarak görünüyor. Benim endişem telefondan silinir mi fotoğraflarım yoksa yedeği mi siliniyor? Anlayamıyorum o kısmı.

Yedeği varsa eğer bilgisayarınıza da alın.
Bu şekilde yazı çıkıyor ayarlara girince

Dosya Ekleri

• ABE51FFA-BB35-4288-8917-78ACC0868155.jpeg
    ABE51FFA-BB35-4288-8917-78ACC0868155.jpeg
    165,1 KB · Görüntüleme: 188
Bilgisayarım yanımda değil şu an süreyi de uzatamıyorum 2 gün kaldı olarak görünüyor. Benim endişem telefondan silinir mi fotoğraflarım yoksa yedeği mi siliniyor? Anlayamıyorum o kısmı.

Bu şekilde yazı çıkıyor ayarlara girince
Başta ne olduğunu anlamamışım şu an fark ettim. Geçici yedekleme olarak verilen ek alanı kullanıyorsunuz gibi görünüyor. Eğer yedeği yeni telefona taşıdıysanız ve orada bulunuyorsa sorun yok gibi görünüyor.

Başta ne olduğunu anlamamışım şu an fark ettim. Geçici yedekleme olarak verilen ek alanı kullanıyorsunuz gibi görünüyor. Eğer yedeği yeni telefona taşıdıysanız ve orada bulunuyorsa sorun yok gibi görünüyor.

Eklediğim görseldeki yazı yani 2 gün sonra silinecek yazısı yeni telefonumda. Sanırım aktarmayı başaramadığımdan bu şekilde oldu. Telefonumdan silinmez o halde değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı