iPhone yeter artık!

Enginmurat

Centipat
Artık yeter bizimle dalga geçtiğin. Telefonunu dünyadaki en iyi telefon olduğunu iddia etsen de kamera anlamında yine geridesin. Google Pixel 4 en iyi kameraya sahip incelemelere göz attım internette. Bunca para vereceğiz. Bize bir ✏, kılıf, ekran koruyucu, AirPods bile vermeyeceksin. Yeter iPhone yeter artık! Geri döneceksen en iyi şekilde dön artık. Parmak okuyucu bile yok telefonda, giriş seviyesi telefonlarda bile var artık. Hızlı şarj desteği en sonunda geldi. Ama USB C girişi sıkıntısı var. Yeter artık yapacaksan iyi bir dönüş yap. Bunca parayı çürük bir elmaya vermeyelim!
Not: Bu bir karalama kampanyası değildir, kendi düşüncelerimi belirttim sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumlarınız da haklısınız eksiler var artılar da var ama bunların olmasının sebebi de fiyat politikası maalesef.

Hangi videoda Pixel 4 kamerası daha iyi gördünüz atar mısınız? Bakalım. Ayrıca vereceğin paranın yarısından çoğu devlete gidiyor zaten. Sen kendine telefon alırken bir de devlete alıyorsun vergiler yüzünden.
Kamera puanlaması için de vereceğim linkten sağ taraftaki puanlamaya bakın. Daha yeni iPhone'lar için puanlama yok ama Pixel 4'den daha yüksek alacağı kesin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence iPhone 11, diğer markalara kıyasla daha uygun fiyatta çıktı. Şahsen o kadar para vereceksem iPhone 11 alırım. Android almam. Note 9 kullanan biri olarak söylüyorum.

O kadar boş yazıyorsun ki. Apple ne zaman kutudan kılıf, ekran koruyucu verecek bir firma oldu? 1000 liraya satılan AirPods'un kutudan çıkmasını beklemen daha bir saçmalık. Sen ilk önce bir Iphone al sonra yorum yap. Her gün gelip aynı konuları açmanın bir mantığı yok.

Verilen paranın çoğu devlete gidiyor bunu da katmak lazım hesaba.
Devletin uygulamış olduğu KDV ve Amerikan ürünü olduğu için Apple'a uyguladığı vergi dilimi vardır. Aslında şunu kastediyorum.

Son düzenleme:
Bence çok eksiği yok sadece hızlı şarz yok olanlar bile diğer amiral gemilerine göre yavaş. Onun dışında kamerası bence şu an lider konumda. Tasarım konusunda kötü diğer markalar da 3 4 kamerası var ama güzel duruyor bunda da 3 tane var ama koca koca yuvarlak var hiç hoş durmuyor. Zaten alanlar hızlı ve stabil olduğu için alıyor.

Kanal tam olarak Apple fanboyu, görüşleri gerçeği yansıtmıyor.

Arkadaşın geçmişteki konularına bakınca anlaşılıyor. Haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…