iPhone yeter artık!

Sdn forumda aynı konuyu açtı aynı gün heryere bırakıyorum ben forumu diyip bir türlü gitmeyince biz gönderdik şimdide buraya gelmiş

Beklenti kalem ise Apple'a yönelmeyin. Beklenti çok daha iyi bir kamera ise bir cep telefonu yerine profesyonel kamera satın alın. Ne istediğinizi bilmediğinizi düşünüyorum. Zaten son zamanlarda açmış olduğunuz konular da cabası.

Teşekkür ederim sonunda aşamadan geçtim. Zamzung telefonlar iyimidir? A9 düşünüyorum da. Ya da Şaymi Mi 9T?
Siz Ayfon alın bence kalite telefon sonuçta. Hemde Ayfon 5 sonuçta iPhoneler 43 yıl kullanılıyor. Android gibi 2 güncelleme verip bırakmıyolar.

Hepsi birer iletişim aracı. Kıyas yapıp puan kasmak ile gerçekten kendinize güldürmeyin arkadaşlar.
Herkes istediğini kullansın. Hepsi bizler için. Valla dayanamadım yazdım. Okudukça trajik bir şekilde gülüyorum.

Siz Ayfon alın bence kalite telefon sonuçta. Hemde Ayfon 5 sonuçta iPhoneler 43 yıl kullanılıyor. Android gibi 2 güncelleme verip bırakmıyolar.
Kararımı verdim gidip Türkiye'den MediaMarkt'dan 11 Pro Max alıp 100 yıl kullanacam. Bütçe el vermez ise Nokia kızaklı telefon düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…