iPhone yurt dışı kullanım süresi ne kadar?

Dolap üzerinde bir satıcı buldum. 450'den fazla satış yapmış ve yurt dışı iPhone 13-14 ve 14 Pro, Pro Max satıyor. Açıklamaya ve yorumlar da soranlara sürekli aldıktan sonra 12 ay kayıtsız kullanabileceğini ve 12 ay bitince 4 ay şebeke kesileceğini ardından 8 ay daha kullanabileceğini yazmış. Sonra ki yıllar da aynı şekilde 4 ay kapalı 8 ay açık şekilde kullanabilirsiniz kayıtsız demiş. Bu doğru mu? Kendisi kaçakçı mı sizce?

Her SIM slotu 120 gün esim dahil 4+4 ay olur her sene yılbaşında 120 gün hakkı yenilenir lakin buna güvenip almak mantıklı değil devlet bu sistemi kaldırırsa sıkıntıya düşersiniz.

Muhtemelen milleti kandırıyor. Kendisine onu zorlayacak yorumlarında gözükmesini istemeyecek bir yorum yazdım. Gözükmesin diye cevap vermiyor.

Her SIM slotu 120 gün esim dahil 4+4 ay olur her sene yılbaşında 120 gün hakkı yenilenir lakin buna güvenip almak mantıklı değil devlet bu sistemi kaldırırsa sıkıntıya düşersiniz.

İlk yıl nasıl 12 ay oluyor?

Muhtemelen milleti kandırıyor. Kendisine onu zorlayacak yorumlarında gözükmesini istemeyecek bir yorum yazdım. Gözükmesin diye cevap vermiyor.

İlk yıl nasıl 12 ay oluyor?

Vallahi hocam ben hayatımda öyle şey duymadım 4+4 kullanırsınız satıcı elden çıkarmak için öyle söyledi muhtemelen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı