avc739 Hectopat Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar ben Bedük - Sway with Me şarkısını zil sesi yapmak istiyordum ancak bu şarkı zil sesi kategorisinde yoktu. Şarkıyı Apple Music'den satın aldıktan sonra zil sesi yapmayı denedim, olmadı. Şarkıyı çok seviyorum, nasıl zil sesi yapabilirim?
Arkadaşlar ben Bedük - Sway with Me şarkısını zil sesi yapmak istiyordum ancak bu şarkı zil sesi kategorisinde yoktu. Şarkıyı Apple Music'den satın aldıktan sonra zil sesi yapmayı denedim, olmadı. Şarkıyı çok seviyorum, nasıl zil sesi yapabilirim?
JATDAV Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 2.062 11 Temmuz 2019 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dosya Ekleri 9CAA26F3-73F7-44AB-B39C-F25D8C5F8C23.png 30,4 KB · Görüntüleme: 120 Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS avc739 Hectopat Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2019 #3 Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımdan uzaktayım. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımdan uzaktayım.
quintie10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 1.471 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2019 #4 avc739 dedi: Bilgisayarımdan uzaktayım. Genişletmek için tıkla... Zedge ile yapabilirsiniz. Çok basit bir uygulama. Artı 0 Eksi
avc739 dedi: Bilgisayarımdan uzaktayım. Genişletmek için tıkla... Zedge ile yapabilirsiniz. Çok basit bir uygulama.
KS KS avc739 Hectopat Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2019 #5 quintie10 dedi: Zedge ile yapabilirsiniz. Çok basit bir uygulama. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımdan uzaktayım demiştim... Artı 0 Eksi
quintie10 dedi: Zedge ile yapabilirsiniz. Çok basit bir uygulama. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımdan uzaktayım demiştim...
quintie10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 1.471 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2019 #6 avc739 dedi: Bilgisayarımdan uzaktayım demiştim... Genişletmek için tıkla... Zedge telefon için bir uygulama demeyi unutmuşum app store'da var olarak gözüküyor bilgisayardan. Artı 0 Eksi
avc739 dedi: Bilgisayarımdan uzaktayım demiştim... Genişletmek için tıkla... Zedge telefon için bir uygulama demeyi unutmuşum app store'da var olarak gözüküyor bilgisayardan.
KS KS avc739 Hectopat Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2019 #7 quintie10 dedi: Zedge telefon için bir uygulama demeyi unutmuşum app store'da var olarak gözüküyor bilgisayardan. Genişletmek için tıkla... Sadece wallpaper var, zil sesi ile alakalı hiçbir şey bulamadım uygulamada. Artı 0 Eksi
quintie10 dedi: Zedge telefon için bir uygulama demeyi unutmuşum app store'da var olarak gözüküyor bilgisayardan. Genişletmek için tıkla... Sadece wallpaper var, zil sesi ile alakalı hiçbir şey bulamadım uygulamada.
quintie10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 1.471 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2019 #8 avc739 dedi: Sadece wallpaper var, zil sesi ile alakalı hiçbir şey bulamadım uygulamada. Genişletmek için tıkla... Android'de vardı zil sesi yapma kusura bakmayın sizi de uğraştırdım . Artı 0 Eksi
avc739 dedi: Sadece wallpaper var, zil sesi ile alakalı hiçbir şey bulamadım uygulamada. Genişletmek için tıkla... Android'de vardı zil sesi yapma kusura bakmayın sizi de uğraştırdım .
KS KS avc739 Hectopat Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2019 #9 quintie10 dedi: Android'de vardı zil sesi yapma kusura bakmayın sizi de uğraştırdım . Genişletmek için tıkla... Hiç önemli değil, asıl siz uğraştınız. Artı 0 Eksi
quintie10 dedi: Android'de vardı zil sesi yapma kusura bakmayın sizi de uğraştırdım . Genişletmek için tıkla... Hiç önemli değil, asıl siz uğraştınız.
quintie10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 1.471 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2019 #10 avc739 dedi: Hiç önemli değil, asıl siz uğraştınız. Genişletmek için tıkla... Telafi etmek için biraz araştırdım GarageBand uygulaması varsa onuda deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
avc739 dedi: Hiç önemli değil, asıl siz uğraştınız. Genişletmek için tıkla... Telafi etmek için biraz araştırdım GarageBand uygulaması varsa onuda deneyebilirsiniz.