iPhone'a Bilgisayardan Virüs Bulaşır mı ?

ichweissesnicht

Hectopat
Yer
İzmir
Telefona iTunes ile müzik atmak için telefonu bilgisayara bağlayacağım, eğer virüs varsa telefona bulaşır mı ?

Çıkarılabilir disk veya depolama alanına sahipse, bilgisayarda veya telefondaki virüs çoğalma özelliği varsa bulaşır. Zarar konusuna gelecek olursak, hangi sistemler için sorun teşkil ediyorsa onlara zarar verir.

Torrentten bir kaç oyun indirmiştim varsa bunlarda vardır virüs , Microsoft Security Essentials ile bilgisayarı tarasam eğer virüs varsa bulmada yararı olur mu ?

Yanlış yönlendirmişsin gibi geldi. ios zaten kapalı bir işletim sistemi. Virüs bulaşma gibi bir imkanı yoktur.

Yanlış yönlendirmişsin gibi geldi. ios zaten kapalı bir işletim sistemi. Virüs bulaşma gibi bir imkanı yoktur.
virüssüz işletim sistemi yok! tüm işletim sistemlerinde kendilerine has virüsler vardır ios da da birşeyler kısıtlı diye virüs yemeyeceği anlamına gelmiyor

müzik atmayla virüs bulaşacağını sanmıyorum onca sene kullandım hiç başıma gelmedi

belkide bulaşmıştırda ben bilmiyormuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…