eleutherios75 Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 550 4 Ağustos 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, şu an Android telefon kullanıyorum. Benim küçük bir CD arşivim var onları ripleyip telefona atıyorum. IPhone'da bunu yapabilir miyim? WAV formatında oluyor.
Merhaba arkadaşlar, şu an Android telefon kullanıyorum. Benim küçük bir CD arşivim var onları ripleyip telefona atıyorum. IPhone'da bunu yapabilir miyim? WAV formatında oluyor.
berfinkaraca Centipat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 269 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ağustos 2022 #2 iTunes uygulamasını bilgisayarınıza yükleyip bilgisayardan atabilirsiniz. Youtube'a yazsanız çıkar aslında.
iTunes uygulamasını bilgisayarınıza yükleyip bilgisayardan atabilirsiniz. Youtube'a yazsanız çıkar aslında.
eleutherios75 Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 550 4 Ağustos 2022 #3 berfinkaraca dedi: iTunes uygulamasını bilgisayarınıza yükleyip bilgisayardan atabilirsiniz. Youtube'a yazsanız çıkar aslında. Genişletmek için tıkla... Oluyor yani hocam
berfinkaraca dedi: iTunes uygulamasını bilgisayarınıza yükleyip bilgisayardan atabilirsiniz. Youtube'a yazsanız çıkar aslında. Genişletmek için tıkla... Oluyor yani hocam
berfinkaraca Centipat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 269 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ağustos 2022 #4 eleutherios75 dedi: Oluyor yani hocam Genişletmek için tıkla... WAV formatını destekler mi onu bilmiyorum ama ilk siz WAV olarak atın açmazsa WAV to MP3 vb. yaparsınız. Yani oluyor hocam.
eleutherios75 dedi: Oluyor yani hocam Genişletmek için tıkla... WAV formatını destekler mi onu bilmiyorum ama ilk siz WAV olarak atın açmazsa WAV to MP3 vb. yaparsınız. Yani oluyor hocam.
eleutherios75 Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 550 4 Ağustos 2022 #5 berfinkaraca dedi: WAV formatını destekler mi onu bilmiyorum ama ilk siz WAV olarak atın açmazsa WAV to MP3 vb. yaparsınız. Yani oluyor hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yanıt için
berfinkaraca dedi: WAV formatını destekler mi onu bilmiyorum ama ilk siz WAV olarak atın açmazsa WAV to MP3 vb. yaparsınız. Yani oluyor hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yanıt için
berfinkaraca Centipat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 269 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ağustos 2022 #6 eleutherios75 dedi: Teşekkürler yanıt için Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Bu arada galiba WAV açmıyor iPhone. Dosyaları dönüştürmeniz iyi olur.
eleutherios75 dedi: Teşekkürler yanıt için Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Bu arada galiba WAV açmıyor iPhone. Dosyaları dönüştürmeniz iyi olur.
eleutherios75 Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 550 4 Ağustos 2022 #7 berfinkaraca dedi: Rica ederim. Bu arada galiba WAV açmıyor iPhone. Dosyaları dönüştürmeniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tekrar mp3 olarak riplerim sorun yok hocam.
berfinkaraca dedi: Rica ederim. Bu arada galiba WAV açmıyor iPhone. Dosyaları dönüştürmeniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tekrar mp3 olarak riplerim sorun yok hocam.