AytKrZ02 Megapat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 764 Çözümler 4 8 Şubat 2023 #1 Telefonuma format atacağım. Attığım zaman uygulamalar aynı düzeniyle yüklenir mi ve duvar kağıtlarım gelir mi?
Telefonuma format atacağım. Attığım zaman uygulamalar aynı düzeniyle yüklenir mi ve duvar kağıtlarım gelir mi?
Çözüm Tim 8 Şubat 2023 Yedeğiniz mevcutsa uygulamalara yaptığınız girişler bile saklanıyor. Duvar kağıdınız ve uygulamalarınız aynı düzenle gelir.
Yedeğiniz mevcutsa uygulamalara yaptığınız girişler bile saklanıyor. Duvar kağıdınız ve uygulamalarınız aynı düzenle gelir.
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 8 Şubat 2023 #2 Yedeğiniz mevcutsa uygulamalara yaptığınız girişler bile saklanıyor. Duvar kağıdınız ve uygulamalarınız aynı düzenle gelir. Artı 0 Eksi Çözüm
Yedeğiniz mevcutsa uygulamalara yaptığınız girişler bile saklanıyor. Duvar kağıdınız ve uygulamalarınız aynı düzenle gelir.
KS KS AytKrZ02 Megapat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 764 Çözümler 4 8 Şubat 2023 #3 Tim dedi: Yedeğiniz mevcutsa uygulamalara yaptığınız girişler bile saklanıyor. Duvar kağıdınız ve uygulamalarınız aynı düzenle gelir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yedeklemeyi şimdi yaptım normal telefon ayarları bile geliyor o zaman değil mi hocam. Artı 0 Eksi
Tim dedi: Yedeğiniz mevcutsa uygulamalara yaptığınız girişler bile saklanıyor. Duvar kağıdınız ve uygulamalarınız aynı düzenle gelir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yedeklemeyi şimdi yaptım normal telefon ayarları bile geliyor o zaman değil mi hocam.
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 8 Şubat 2023 #4 Evet, ayarlarınız da saklanıyor. Bazen iCloud yedekleri geri getirilirken sorun olabiliyor. Bilgisayarınıza da yedeklemenizi öneririm. Artı 0 Eksi
Evet, ayarlarınız da saklanıyor. Bazen iCloud yedekleri geri getirilirken sorun olabiliyor. Bilgisayarınıza da yedeklemenizi öneririm.
KS KS AytKrZ02 Megapat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 764 Çözümler 4 8 Şubat 2023 #5 Tim dedi: Evet, ayarlarınız da saklanıyor. Bazen iCloud yedekleri geri getirilirken sorun olabiliyor. Bilgisayarınıza da yedeklemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Siz öyle dediyseniz bilgisayara da yedek yapıyorum. Teşekkürler tekrardan. Artı 0 Eksi
Tim dedi: Evet, ayarlarınız da saklanıyor. Bazen iCloud yedekleri geri getirilirken sorun olabiliyor. Bilgisayarınıza da yedeklemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Siz öyle dediyseniz bilgisayara da yedek yapıyorum. Teşekkürler tekrardan.
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 8 Şubat 2023 #6 Rica ederim. Artı 0 Eksi