charlesvane7 Femtopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #1 Merhaba, telefona üst üste 2 kere format attım yedekleme açık kaldığı için. Format atmak telefon ömrünü azaltır mı? Hangi noktadan sonra format atmak zararlıdır ya da zararlı mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2025
Merhaba, telefona üst üste 2 kere format attım yedekleme açık kaldığı için. Format atmak telefon ömrünü azaltır mı? Hangi noktadan sonra format atmak zararlıdır ya da zararlı mıdır?
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 10 Temmuz 2025 #2 Hayır format atmanın herhangi bir zararı yok.
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 2.782 Makaleler 1 Çözümler 6 10 Temmuz 2025 #3 Neden zararlı olsun ki? Aksine düzenli olarak yavaşladığı zaman format atmak telefon için daha iyi olur. Tabii haftada 1 değil, senede 1 falan iyi olur.
Neden zararlı olsun ki? Aksine düzenli olarak yavaşladığı zaman format atmak telefon için daha iyi olur. Tabii haftada 1 değil, senede 1 falan iyi olur.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 10 Temmuz 2025 #4 Format atmaktan kasıt sıfırlamak herhalde. Sorun olmaz.
charlesvane7 Femtopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #5 erme dedi: Format atmaktan kasıt sıfırlamak herhalde. Sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Evet ayarlardan sıfırlamaktan bahsediyorum. sanes dedi: Neden zararlı olsun ki? Aksine düzenli olarak yavaşladığı zaman format atmak telefon için daha iyi olur. Tabii haftada 1 değil, senede 1 falan iyi olur. Genişletmek için tıkla... Kafamı karıştıran nokta 2 3 saatlik bir periyotta 2 kere format atmam. soulsteal59 dedi: Hayır format atmanın herhangi bir zararı yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
erme dedi: Format atmaktan kasıt sıfırlamak herhalde. Sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Evet ayarlardan sıfırlamaktan bahsediyorum. sanes dedi: Neden zararlı olsun ki? Aksine düzenli olarak yavaşladığı zaman format atmak telefon için daha iyi olur. Tabii haftada 1 değil, senede 1 falan iyi olur. Genişletmek için tıkla... Kafamı karıştıran nokta 2 3 saatlik bir periyotta 2 kere format atmam. soulsteal59 dedi: Hayır format atmanın herhangi bir zararı yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 2.782 Makaleler 1 Çözümler 6 10 Temmuz 2025 #6 charlesvane7 dedi: Kafamı karıştıran nokta 2 3 saatlik bir periyotta 2 kere format atmam. Genişletmek için tıkla... Birkaç kereden bir şey olmaz.
charlesvane7 dedi: Kafamı karıştıran nokta 2 3 saatlik bir periyotta 2 kere format atmam. Genişletmek için tıkla... Birkaç kereden bir şey olmaz.
charlesvane7 Femtopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #7 sanes dedi: Birkaç kereden bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.