IPhone'a geçilmeli mi?

Bütçe
4000
Bu bütçede Android bir telefon daha mantıklı olur. Daha önce hiç iOS kullanmadıysanız, Android'e göre biraz daha sıkacaktır sizi.

Bu bütçede Poco X3 Pro önerebilirim Android tarafında.

3000-4000 TL'ye Iphone unutun. 2-3 sene sonra hurdaya döner.Bataryası zaten rezalet.

Oyun oynarım çok fazla diyorsanız üstteki arkadaşın önerdiği X3 Pro'yu alabilirsiniz.

Günlük hayat için diyorsanız. Arada oyun oynarım diyorsanız kesinlikle Samsung Galaxy A52.

Bu bütçede Android bir telefon daha mantıklı olur. Daha önce hiç iOS kullanmadıysanız, Android'e göre biraz daha sıkacaktır sizi.

Bu bütçede POCO X3 Pro önerebilirim Android tarafında.

Hocam herkese uygun bir cihaz değil.
Tamamen oyun odaklı bir cihaz o.

3000-4000 arası bütçem var ve IPhone'a geçmek gibi bir niyetim var. Hiç kullanmadım daha önce. Sizce geçmeli miyim? Alışmam uzun sürer mi? Bu bütçede Android daha mı iyi olur?

Hocam bütçeyi yaklaşık 1000 TL arttırırsanız eli ayağı düzgün bir iOS cihaz bulursunuz onunda ekranı ve bataryası pek iyi değil;iPhone SE 2 2020 64 GB Aksesuarsız Kutu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Arttırmazsanız (ki bence gerek yok) A52 alabilirsiniz.

Hocam herkese uygun bir cihaz değil.
Tamamen oyun odaklı bir cihaz o.

Hocam bütçeyi yaklaşık 1000 TL arttırırsanız eli ayağı düzgün bir iOS cihaz bulursunuz onunda ekranı ve bataryası pek iyi değil;iPhone SE 2 2020 64 GB Aksesuarsız Kutu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Arttırmazsanız (ki bence gerek yok) A52 alabilirsiniz.
Bir defa elime aldım SE'yi ve elimin Üçte biri kadardı resmen. Ellerim baya büyük. 6 inçten aşağısı kurtarmayacak gibi. Android alayım o zaman.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu bütçede POCO X3 Pro önerebilirim Android tarafında.

A52 varken POCO X3 Pro mu? Arkadaş oyun oynarım dalanda dememiş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı