Muhammet 64
Hectopat
3000-4000 arası bütçem var ve IPhone'a geçmek gibi bir niyetim var. Hiç kullanmadım daha önce. Sizce geçmeli miyim? Alışmam uzun sürer mi? Bu bütçede Android daha mı iyi olur?
Bu bütçede Android bir telefon daha mantıklı olur. Daha önce hiç iOS kullanmadıysanız, Android'e göre biraz daha sıkacaktır sizi.
Bu bütçede POCO X3 Pro önerebilirim Android tarafında.
![]()
Poco X3 Pro 128 GB 6 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Poco X3 Pro 128 GB 6 GB fiyatları 14.500,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Poco X3 Pro 128 GB 6 GB özelliklerini incele, 4 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
3000-4000 arası bütçem var ve IPhone'a geçmek gibi bir niyetim var. Hiç kullanmadım daha önce. Sizce geçmeli miyim? Alışmam uzun sürer mi? Bu bütçede Android daha mı iyi olur?
Bir defa elime aldım SE'yi ve elimin Üçte biri kadardı resmen. Ellerim baya büyük. 6 inçten aşağısı kurtarmayacak gibi. Android alayım o zaman.Hocam herkese uygun bir cihaz değil.
Tamamen oyun odaklı bir cihaz o.
Hocam bütçeyi yaklaşık 1000 TL arttırırsanız eli ayağı düzgün bir iOS cihaz bulursunuz onunda ekranı ve bataryası pek iyi değil;iPhone SE 2 2020 64 GB Aksesuarsız Kutu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Arttırmazsanız (ki bence gerek yok) A52 alabilirsiniz.
Bu bütçede Android bir telefon daha mantıklı olur. Daha önce hiç iOS kullanmadıysanız, Android'e göre biraz daha sıkacaktır sizi.
Bu bütçede POCO X3 Pro önerebilirim Android tarafında.
![]()
Poco X3 Pro 128 GB 6 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Poco X3 Pro 128 GB 6 GB fiyatları 14.500,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Poco X3 Pro 128 GB 6 GB özelliklerini incele, 4 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.