iPhone telefonuma palera1n ile Jailbreak yapmayı düşünüyorum. Jailbreak atmanın Face ID'yi pasif hale getireceğini biliyorum ama merak ettiğim şey eğer Jailbreak'i silersek Face ID geri aktif olur mu? Bilgisi olan bilgilendirir ise sevinirim.
iPhone telefonuma palera1n ile Jailbreak yapmayı düşünüyorum. Jailbreak atmanın Face ID'yi pasif hale getireceğini biliyorum ama merak ettiğim şey eğer Jailbreak'i silersek Face ID geri aktif olur mu? Bilgisi olan bilgilendirir ise sevinirim.
Alakası yok, gitmez.iPhone telefonuma palera1n ile Jailbreak yapmayı düşünüyorum. Jailbreak atmanın Face ID'yi pasif hale getireceğini biliyorum ama merak ettiğim şey eğer Jailbreak'i silersek Face ID geri aktif olur mu? Bilgisi olan bilgilendirir ise sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.