Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #1 İyi sosyaller. Elimdeki telefonun arkasına marker boyama yapmayı düşünüyorum. Garanti dışı bırakacaksa yapmayacağım. Garanti dışı bırakır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2022
İyi sosyaller. Elimdeki telefonun arkasına marker boyama yapmayı düşünüyorum. Garanti dışı bırakacaksa yapmayacağım. Garanti dışı bırakır mı?
Zbyrtmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 2.555 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X 16GB 3200MHZ RAM 500GB M.2 SSD MSİ B550M-A PRO Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #2 Hamza Ensar Sağlam dedi: İyi sosyaller. Elimdeki telefonun arkasına marker boyama yapmayı düşünüyorum. Garanti dışı bırakacaksa yapmayacağım. Garanti dışı bırakır mı? Genişletmek için tıkla... Garanti dışı bırakacağını sanmıyorum. Sonuçta yazılımsal ya da donanımsal herhangi bir değişiklik yapmıyorsun. Artı 0 Eksi
Hamza Ensar Sağlam dedi: İyi sosyaller. Elimdeki telefonun arkasına marker boyama yapmayı düşünüyorum. Garanti dışı bırakacaksa yapmayacağım. Garanti dışı bırakır mı? Genişletmek için tıkla... Garanti dışı bırakacağını sanmıyorum. Sonuçta yazılımsal ya da donanımsal herhangi bir değişiklik yapmıyorsun.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.171 Çözümler 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 12 Ekim 2022 #3 Hamza Ensar Sağlam dedi: İyi sosyaller. Elimdeki telefonun arkasına marker boyama yapmayı düşünüyorum. Garanti dışı bırakacaksa yapmayacağım. Garanti dışı bırakır mı? Genişletmek için tıkla... Giriş, tuşlar ve ekrana dokunmadan yapabileceksen hayır - yapamazsan, garantiye gittiğinde epıl efendi bunu kullanır "kullanıcı içine kaçırmış, oda eşeğin kulağına su kaçırmış" der. Artı 0 Eksi
Hamza Ensar Sağlam dedi: İyi sosyaller. Elimdeki telefonun arkasına marker boyama yapmayı düşünüyorum. Garanti dışı bırakacaksa yapmayacağım. Garanti dışı bırakır mı? Genişletmek için tıkla... Giriş, tuşlar ve ekrana dokunmadan yapabileceksen hayır - yapamazsan, garantiye gittiğinde epıl efendi bunu kullanır "kullanıcı içine kaçırmış, oda eşeğin kulağına su kaçırmış" der.
KS KS Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #4 Mert Can Urcan dedi: Giriş, tuşlar ve ekrana dokunmadan yapabileceksen hayır - yapamazsan, garantiye gittiğinde epıl efendi bunu kullanır "kullanıcı içine kaçırmış, oda eşeğin kulağına su kaçırmış" der. Genişletmek için tıkla... Sadece arka kapak boyanacak. Apple logosuna bir şey yapmayacağım. Artı 0 Eksi
Mert Can Urcan dedi: Giriş, tuşlar ve ekrana dokunmadan yapabileceksen hayır - yapamazsan, garantiye gittiğinde epıl efendi bunu kullanır "kullanıcı içine kaçırmış, oda eşeğin kulağına su kaçırmış" der. Genişletmek için tıkla... Sadece arka kapak boyanacak. Apple logosuna bir şey yapmayacağım.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.171 Çözümler 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 12 Ekim 2022 #5 Hamza Ensar Sağlam dedi: Sadece arka kapak boyanacak. Apple logosuna bir şey yapmayacağım. Genişletmek için tıkla... Çok aklında kalırsa, sadece arka için, şeffaf kaplama yaptırıp onu boya. Acil durumda kaplamayı çıkartıp/çıkarttırıp götürürsün, Steve'de anca blow yapar mezardan. Artı 0 Eksi
Hamza Ensar Sağlam dedi: Sadece arka kapak boyanacak. Apple logosuna bir şey yapmayacağım. Genişletmek için tıkla... Çok aklında kalırsa, sadece arka için, şeffaf kaplama yaptırıp onu boya. Acil durumda kaplamayı çıkartıp/çıkarttırıp götürürsün, Steve'de anca blow yapar mezardan.