Alpay Dıncer Hectopat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 62 18 Ağustos 2015 #1 iPhone'a müzik ve videoyu nasıl atabilirim?
Seda08 Megapat Katılım 7 Temmuz 2015 Mesajlar 637 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Ağustos 2015 #2 Nerden atmak istiyosun onu belirt bari. Bilgisayardan mı ? İnternetten indirerek mi ? Telefondan telefona mı ?
Nerden atmak istiyosun onu belirt bari. Bilgisayardan mı ? İnternetten indirerek mi ? Telefondan telefona mı ?
Seda08 Megapat Katılım 7 Temmuz 2015 Mesajlar 637 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Ağustos 2015 #4 İtunes ile atabilirsin.
Alpay Dıncer Hectopat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 62 18 Ağustos 2015 #5 iTunes ile denedim hiçbir şekilde atamadım Bu arada Windows 7 kullanıyorum.
BYMLK Hectopat Katılım 25 Mayıs 2014 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2015 #6 Alpay Dıncer dedi: iTunes ile denedim hiçbir şekilde atamadım Bu arada Windows 7 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... İnternette müzik video atmak için bir sürü yardımcı video var videoları durdura durdura aynı adımları izleyerek yapabilirsin.
Alpay Dıncer dedi: iTunes ile denedim hiçbir şekilde atamadım Bu arada Windows 7 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... İnternette müzik video atmak için bir sürü yardımcı video var videoları durdura durdura aynı adımları izleyerek yapabilirsin.
BlackBurn Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Temmuz 2013 Mesajlar 1.796 Çözümler 20 19 Ağustos 2015 #8 Cihazını iTunes'a bağla. Özet kısmından "Müzik ve videoları elle yönet." işaretle. Böylece bilgisayarınızdaki video ve müzikleri sürükleyerek iPhone'a atabilirsiniz.
Cihazını iTunes'a bağla. Özet kısmından "Müzik ve videoları elle yönet." işaretle. Böylece bilgisayarınızdaki video ve müzikleri sürükleyerek iPhone'a atabilirsiniz.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 19 Ağustos 2015 #10 Yukarıdan iPhone sekmesine tıklayın. Orası Özet oluyor. Elle yönetmeyi aktif edince soldan cihazdaki şarkılara gelip dosyalarınızı sürükleyin ve uygulayın. Aynı şey videolar için de geçerli.
Yukarıdan iPhone sekmesine tıklayın. Orası Özet oluyor. Elle yönetmeyi aktif edince soldan cihazdaki şarkılara gelip dosyalarınızı sürükleyin ve uygulayın. Aynı şey videolar için de geçerli.