LordOfWindows Picopat Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 58 6 Temmuz 2025 #1 Selamlar, iPhone 16 Plus cihazına sahibim, VPN'siz Discord ve Roblox'a girebilmemin yolu var mı? Android'de intra ile giriliyordu ama IPhone'da araştırdım ama bulamadım.
Selamlar, iPhone 16 Plus cihazına sahibim, VPN'siz Discord ve Roblox'a girebilmemin yolu var mı? Android'de intra ile giriliyordu ama IPhone'da araştırdım ama bulamadım.
K Kayra23 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 689 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #2 WARP DNS ile çalışıyor diyorlar ama ben açamamıştım.
MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.232 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. 6 Temmuz 2025 #3 iOS için henüz böyle bir yöntem yok diye biliyorum. Discord için 1.1.1.1 WARP kullanıyorum.
LordOfWindows Picopat Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 58 6 Temmuz 2025 #4 SuperOnline’da WARP çalışmıyor bende, benim direkt ip adresim değişmeden girmem lazım.
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.727 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #5 WiFi kullanıyorsan ev ağındaki bir bilgisayardan sektirip kullanabilirsin ama mobil veride yolu yok.
LordOfWindows Picopat Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 58 6 Temmuz 2025 #6 Bal Porsuğu dedi: WiFi kullanıyorsan ev ağındaki bir bilgisayardan sektirip kullanabilirsin ama mobil veride yolu yok. Genişletmek için tıkla... Peki direkt internete DPI kurabilir miyim? KeeneticOS kullanıyorum.
Bal Porsuğu dedi: WiFi kullanıyorsan ev ağındaki bir bilgisayardan sektirip kullanabilirsin ama mobil veride yolu yok. Genişletmek için tıkla... Peki direkt internete DPI kurabilir miyim? KeeneticOS kullanıyorum.
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.727 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #7 LordOfWindows dedi: Peki direkt internete DPI kurabilir miyim? KeeneticOS kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman işin daha kolay. Keenetic'lere Zapret kuruluyor diye biliyorum. Bizzat nasıl olduğunu bilmiyorum ama araştırabilirsin.
LordOfWindows dedi: Peki direkt internete DPI kurabilir miyim? KeeneticOS kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman işin daha kolay. Keenetic'lere Zapret kuruluyor diye biliyorum. Bizzat nasıl olduğunu bilmiyorum ama araştırabilirsin.
LordOfWindows Picopat Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 58 6 Temmuz 2025 #8 Bal Porsuğu dedi: O zaman işin daha kolay. Keenetic'lere Zapret kuruluyor diye biliyorum. Bizzat nasıl olduğunu bilmiyorum ama araştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Araştırdım ama genelde Rus forumlar var hep, pek birşey anlamadım.
Bal Porsuğu dedi: O zaman işin daha kolay. Keenetic'lere Zapret kuruluyor diye biliyorum. Bizzat nasıl olduğunu bilmiyorum ama araştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Araştırdım ama genelde Rus forumlar var hep, pek birşey anlamadım.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.937 Makaleler 6 Çözümler 31 6 Temmuz 2025 #9 LordOfWindows dedi: SuperOnline’da WARP çalışmıyor bende, benim direkt ip adresim değişmeden girmem lazım. Genişletmek için tıkla... Uygulama ayarlarından WireGuard'ı MASQUE olarak değiş ya da tam tersi ve tekrar dene. Bende çalışıyor Superonline'ım.
LordOfWindows dedi: SuperOnline’da WARP çalışmıyor bende, benim direkt ip adresim değişmeden girmem lazım. Genişletmek için tıkla... Uygulama ayarlarından WireGuard'ı MASQUE olarak değiş ya da tam tersi ve tekrar dene. Bende çalışıyor Superonline'ım.
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.727 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #10 LordOfWindows dedi: Araştırdım ama genelde Rus forumlar var hep, pek birşey anlamadım. Genişletmek için tıkla... Google'da Keenetic Zapret yazdım Türkçe kaynaklar var hocam biraz daha bakın. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2025
LordOfWindows dedi: Araştırdım ama genelde Rus forumlar var hep, pek birşey anlamadım. Genişletmek için tıkla... Google'da Keenetic Zapret yazdım Türkçe kaynaklar var hocam biraz daha bakın.